Molenstraat 0ong Gemert Gemert

Specificaties

Huurprijs: € 1.290 p.m.

  • Postcode: 5421 KG
  • Woonoppervlakte: 89 m2
  • Inhoud: 240 m3
  • Bouwjaar: 2021
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Een luxe nieuwbouw appartement te huur, bestaande uit 2 woonlagen, in hartje Gemert.

Het appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping en beschikt over een eigen parkeerplaats en berging op de begane grond.

Op de locatie van voormalig Café de Sport wordt het gloednieuwe project ‘de Burgt’ gerealiseerd. Het is een kleinschalig project bestaande uit 6 appartementen. In het complex is een lift aanwezig.

Dit appartement (appartement 3) heeft een woonoppervlakte van ca 89m2 en beschikt over een loggia van ca 4m2. Aan de voorzijde van het appartement vindt u de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combi oven, koelkast, inductiekookplaat en spoelbak. Aan de achterzijde van het appartement de slaapkamer met aansluitend de loggia. Tevens de badkamer, voorzien van douche, wastafel, toilet en mechanische afzuiging. Op de 2e verdieping een multifunctionele ruimte met mogelijkheid voor een tweede slaapkamer. Ook bevindt zich hier de warmtepomp en de technische ruimte met aansluitingen voor witgoed.

De wanden worden wit getext opgeleverd. De huurder dient zelf zorg te dragen voor de vloerafwerking.

De appartementen zijn volledig geïsoleerd en voorzien van ventilatieluchtwarmtepomp en bijbehorende zonnepanelen. Bovendien een eigen toegewezen parkeerplaats en een separate berging, van ca 5m2, op de begane grond. De berging beschikt over een voorziening voor het opladen van elektrische fietsen. Het terrein wordt verder gekenmerkt door de hoogwaardige groene aankleding.

Het centrum van Gemert, met alle voorzieningen, is op loopafstand bereikbaar!

– Huurprijs €1.290,- per maand
– Huurprijs is incl. € 60,- voorschot servicekosten.
– Huurprijs is excl. water/elektra.
– 1 maand waarborgsom vereist.
– Te huur voor onbepaalde tijd.

ALGEMENE INFORMATIE VOOR HUURWONINGEN
– Bij interesse vragen we je op voorhand een identiteitsbewijs en salarisstroken via de mail aan te leveren bij ons kantoor.
– Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor.
– Wij stellen het op prijs om enkele dagen na de bezichtiging een reactie van u te ontvangen, zodat wij de verhuurder kunnen informeren over het resultaat van de bezichtigingen.
– Verhuurder behoudt het recht tot gunning.
– Voor het aangaan van de huurovereenkomst kan door verhuurder inzage worden gevraagd van salarisgegevens, werkgeverscontracten, uittreksel Kamer van Koophandel, jaarrekeningen, verklaring omtrent gedrag, etc.
– Huurder zal tot zekerheid van nakoming van de huurovereenkomst voor de feitelijke aanvaarding (sleuteloverdracht) van het gehuurde een waarborgsom storten in handen van de verhuurder.

Locatie

Je droomhuis nog niet gevonden?Plaats een gratis zoekopdracht

Zoekopdracht

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×