Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Nonnengang 38 Gemert Gemert

Specificaties

Huurprijs: € 1.350 p.m.

  • Postcode: 5421 DV
  • Woonoppervlakte: 105 m2
  • Inhoud: 345 m3
  • Bouwjaar: 2021
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Dit penthouse van 105 m2 is gelegen op de 2e verdieping in het karakteristieke kloostergebouw van het recent gerealiseerde project ‘’7th Heaven’’ in het fraaie centrum van Gemert. Het appartement met 2 slaapkamers is middels een privé-lift bereikbaar en beschikt over een woonkamer met moderne open keuken en loggia (balkon) van 4 m2, modern sanitair en een ruime berging.

Modern wooncomfort gaat bij dit appartement hand in hand met kwaliteit en historie. De historie van het kloostergebouw loopt over in de binnenzijde van het appartement en de algemene ruimtes. De plafonds met houten balken, maakt dit appartement uniek en karakteristiek.

De centrale entree met videofooninstallatie en brievenbussen is gelegen op de begane grond. Via de prachtige centrale hal is zowel met een lift, als via de prachtige trapopgang de galerij op de 1e verdieping bereikbaar. Hieraan is de eigen entree met trapopgang naar het appartement gelegen, alsmede de privé-lift. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping.

De privé-lift en trap komen uit in de centrale hal met toegang tot de woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, separate toiletruimte en technische ruimte.

De woonkamer met open keuken is royaal van formaat, volledig in lichte tinten afgewerkt en voorzien van een pvc vloer in visgraadmotief. De oude elementen van het klooster, zoals de houten balken, zijn bewaard gebleven, dit maakt het appartement uniek en zeer sfeervol. De woonkamer geniet volop lichtinval door de verschillende raampartijen aan de voor- en achterzijde en er is toegang tot de loggia waarbij er prachtig uitzicht is over de kloostertuin.

De open keuken in wandopstelling is modern uitgevoerd met onder- en bovenkasten, lades, een rvs spoelbak, inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvakje en een combi-magnetron.

Beide slaapkamers zijn in lichte tinten afgewerkt en voorzien van een pvc vloer in visgraadmotief.

De moderne badkamer is voorzien van een ruime douchehoek met regendouche, hangend toilet en een wastafel met meubel. Een dakvenster biedt lichtinval en (extra) ventilatie. De separate toiletruimte is voorzien van een hangend toilet en fonteintje.

In de technische ruimte bevinden zich de cv-installatie, meterkast, mechanische ventilatie unit en zijn witgoedaansluitingen aanwezig. Een dakvenster biedt lichtinval.

Op de begane grond van het complex bevindt zich een eigen berging voorzien van verlichting en een hoog plafond.
Wonen in een historisch klooster. Sommigen noemen het een privilege. Anderen zien het als een ultieme wijze van wonen met een beleving van de geschiedenis. Maar wel met alle comfort en luxe van vandaag. Wonen in Klooster Nazareth is het Rijke Roomse leven ervaren dat tot leven komt in de vele architecturale details. Wonen waar ooit de Zusters van Gemert sober leefden, hard werkten en vroom hun gebeden opzegden. Het komt nu tot leven als een van de mooiste woongebieden van Gemert en misschien wel de wijde omtrek.

ALGEMENE INFORMATIE VOOR HUURWONINGEN
– Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor.
– Verhuurder behoudt het recht tot gunning.
– Voor het aangaan van de huurovereenkomst kan door verhuurder inzage worden gevraagd van salarisgegevens, werkgeverscontracten, uittreksel Kamer van Koophandel, jaarrekeningen, verklaring omtrent gedrag, etc.
– Huurder zal tot zekerheid van nakoming van de huurovereenkomst voor de feitelijke aanvaarding (sleuteloverdracht) van het gehuurde een waarborgsom storten in handen van de verhuurder.

Locatie

Je droomhuis nog niet gevonden?Plaats een gratis zoekopdracht

Zoekopdracht

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×