Ridderplein 17F Gemert Gemert

Specificaties

Koopsom: € 1.800.000 v.o.n.

  • Postcode: 5421 CW
  • Woonoppervlakte: 278 m2
  • Inhoud: 1000 m3
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Residentie Hendrik van Wassenaar | € 1.800.000 v.o.n.

Grote glaspartijen zorgen voor een ruimtelijk effect en een mooie lichtval in deze smaakvolle residentie. De metershoge ramen bieden zowel vanuit de living, de keuken, de zitkamer en de wintertuin zicht op het kasteelpark en het daarachter gelegen Ridderplein. Onder de hoge kasteelbinten op de tweede verdieping bevindt zich een overloop naar de master-bedroom met garderobe, twee badkamers en een ruime berging. De residentie beschikt over een ruim privé terras aan de slotgracht.

Gebruiksoppervlak: ca. 278 m²
* Living
* Keuken of woonkeuken
* Tweede zitkamer
* Loggia annex balkon
* 3 slaapkamers
* 2 badkamers

KASTEEL GEMERT, DOMAIN OF FASCINATION

Wonen in uw eigen 5*-sterrenhotel, wij noemen het ‘residential living’. Kasteel Gemert, de historische buitenplaats van Brainport Eindhoven, biedt u als eigenaar van een ruime residentie met riante buitenruimte omringd door ultieme luxe zoals een wellness, spa en gym, een diner- en wijnkelder onder de gewelven, alle mogelijke hotel services waaronder roomservice, housekeeping, een personal assistent en valet parking.
Binnen Kasteel Gemert worden negen top-residenties gerealiseerd: Historische appartementen en penthouses variërend in grootte van ca. 137 tot bijna 420 m². De restauratie en verbouwing is reeds aangevangen maar uw persoonlijke wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

HIGH-END SERVICES
De luxe hotelfaciliteiten binnen Kasteel Gemert gecombineerd met high-end services vormen de perfecte entourage voor ‘residential living’.
+ 2 private parking spots
+ storage room
+ wellness, spa & gym
+ roomservice
+ housekeeping
+ private dining
+ guest house
+ butler service
+ personal assistant
+ wine experience cellar
+ private theatre
+ atelier arbour
+ private garden
+ 24/7 castle parc admittance
+ boathouse anchorage

** VIP tour **
Enthousiast geworden? Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding door Kasteel Gemert. Deze kunt u inplannen via ons kantoor. Uiteraard vindt dit plaats conform de richtlijnen van het RIVM, met de nodige voorzorgsmaatregelen en met vaste tijdslots.
Let op: om teleurstellingen te voorkomen maken wij u erop attent dat het géén ‘open huis’ of ‘vrije inloop’ betreft, vooraf aanmelden is noodzakelijk; in overleg plannen we een afspraak met u in.
Heeft u interesse in de aankoop van één van de residenties op Kasteel Gemert? U kunt zich aanmelden middels het inschrijfformulier hieronder of bel met een van de makelaars.

WHERE OTHERS SEE A HOUSE, WE SEE A WORK OF ART
De makelaars zijn trots om de verkoop van de prachtige Residenties, zoals we de penthouses en appartementen op Kasteel Gemert hebben genoemd te verzorgen.
Dit is niet zomaar een project, maar een met heel veel liefde en zorg ontwikkelde totaalbeleving van internationale allure. Naast de prachtige film en de artist-impressions hebben wij voor serieuze gegadigden ook een exclusieve boek beschikbaar.
Op afspraak is tevens een bezoek aan het kasteel zelf mogelijk, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.
DISCLAIMER
De verkoopomschrijving inclusief artist-impressions, film, voorschotbijdrage vereniging van eigenaars en alle genoemde maten hebben een nadrukkelijk een indicatief en voorlopig karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Uitsluitend de getekende en gewaarmerkte contractstukken zijn bindend voor de rechtsverhouding tussen partijen. Prijswijzigingen voorbehouden.

Locatie

Je droomhuis nog niet gevonden?Plaats een gratis zoekopdracht

Zoekopdracht

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×