Terug naar de resultaten
 in Bakel 5761 GS

Hooghland Bakel

5761 GS Bakel

Omschrijving

6 VRIJSTAANDE EN 12 TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONINGEN

Hooghland, een prachtige wijk in het zuidwesten van het dorp Bakel, waarin lommerrijke lanen met elkaar worden verbonden door een statige laan Boothuizen, met eromheen een oase van rust en groen. Hooghland biedt u luxe wonen in ruimte, vrijheid en privacy, in een kwalitatief hoogwaardig woongebied met alle voorzieningen...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 328.500,- tot € 439.000,- Gebruiksoppervlakte 107 m² t/m 117 m² Inhoud 412 m³ t/m 469 m³ Perceeloppervlakte 267 m² t/m 499 m² Start Verkoop 28-09-2019 Aantal kavels 18 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

6 VRIJSTAANDE EN 12 TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONINGEN

Hooghland, een prachtige wijk in het zuidwesten van het dorp Bakel, waarin lommerrijke lanen met elkaar worden verbonden door een statige laan Boothuizen, met eromheen een oase van rust en groen. Hooghland biedt u luxe wonen in ruimte, vrijheid en privacy, in een kwalitatief hoogwaardig woongebied met alle voorzieningen nabij. In Hooghland vindt u variatie in riante, vrijstaande woningen en twee-onder-een kap-woningen.

Geheel in de ruim opgezette stijl van Hooghland zijn de zes fraaie vrijstaande woningen met aangebouwde berging gelegen. Hier krijgt groots wonen betekenis, vanaf maar liefst 536 m3. Ontworpen voor een optimale beleving van ruimte. Opvallend is de prachtige voorgevel in jaren ‘30 stijl met grote raampartijen en het ambachtelijke metselwerk met verfijnde details. De diepe en royale achtertuin ligt op het zuiden.

De twaalf twee-onder-een kap-woningen met aangebouwde berging sluiten helemaal aan bij de ruime uitstraling van Hooghland. Achter een mooie belijning, warme kleuren metselwerk met fraaie ornamenten, de hoge raampartijen en het imposante dak gaat een riante eengezinswoning schuil, vanaf maar liefst 479 m3. Zo heeft u een woning die in alle opzichten voldoet aan uw woonwensen, voor nu en nog vele jaren.

Beide woningen zijn voorzien van de nieuwste toepassingen op het gebied van comfort, energie-efficiëntie, isolatie, duurzaamheid en veiligheid. Met onze Persoonlijke Huisvesting zijn bovendien tal van uitbreidings- en indelingsvarianten mogelijk.

 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 328.500,- - € 439.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 107 m² t/m 117 m² Inhoud 412 m³ t/m 469 m³ Perceeloppervlakte 267 m² t/m 499 m² Start Verkoop 28-09-2019 Aantal kavels 18 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.