Terug naar de resultaten
 in Boekel 5427 HV

Kloppend Hart

5427 HV Boekel

Omschrijving

Kloppend Hart: wonen zoals uw hart begeert

De bouw is reeds gestart.

In Boekel, een mooi dorp op de Peelrand van Noord-Brabant, komt de nieuwe woonwijk De Donk tot leven. De afgelopen jaren zijn hier al verschillende mooie nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Nu gaat ook het hart kloppen. In het centrum van de nieuwe wijk ontwikkelt BL Huisvesting De Donk fase 2: Kloppend...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 393 m³ t/m 497 m³ Perceeloppervlakte 183 m² t/m 443 m² Aantal kavels 24 Vrij 24 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Kloppend Hart: wonen zoals uw hart begeert

De bouw is reeds gestart.

In Boekel, een mooi dorp op de Peelrand van Noord-Brabant, komt de nieuwe woonwijk De Donk tot leven. De afgelopen jaren zijn hier al verschillende mooie nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Nu gaat ook het hart kloppen. In het centrum van de nieuwe wijk ontwikkelt BL Huisvesting De Donk fase 2: Kloppend Hart. Met twee ruime vrijstaande woningen en twaalf 10 halfvrijstaande woningen. Geïnspireerd op de karakteristieke bouwstijl van de jaren dertig, met een optimale ruimtelijke kwaliteit én ongekend duurzaam!

Kloppend Hart bestaat uit twee vrijstaande woningen en tien halfvrijstaande woningen. Ze zijn zo geclusterd dat u optimale rust, ruimte en privacy ervaart. De kavels zijn zeer ruim, met een oppervlakte van circa 440 m² voor de vrijstaande woningen en circa 190 tot 247 m² voor de halfvrijstaande woningen. Ze beschikken over een eigen parkeerplaats, eventueel over een garage en ze hebben een eigen achterom.

Nul-op-de-Meter-woning
Kloppend Hart onderscheidt zich door een hoge mate van duurzaamheid. In het ontwerp is slim omgegaan met natuurlijke bronnen als daglicht en zonnewarmte. Zo profiteert u in de winter van de warmte van de zon, terwijl de zuidgevel zo is opgebouwd dat het in de zomer niet te warm in huis wordt. Verder hebben we efficiënt gebruik gemaakt van eenvoudige slimme techniek (de warmtepomp) en kunt u kiezen voor extra energiebronnen als zonnepanelen. De woningen hebben in de basis een Energieprestatie coëfficiënt (EPC) van <0, wat betekent dat de woning bij gemiddeld gebruik op jaarbasis niet meer energie verbruikt dan oplevert. Dit noemen wij een Nul-op-de-Meter-woning.
Bij een Nul-op-de-Meter-nieuwbouwwoning zijn de in- en uitgaande energiestromen voor grondgebonden energiegebruik (ruimteverwarming, -koeling, warm tapwater) en het gebruik van huishoudelijke apparatuur (incl. verlichting) op jaarbasis per saldo nul, onder standaard klimaatcondities en bij standaard gebruik van de woning. De woning zelf levert een minimum hoeveelheid elektriciteit per jaar voor de afdekking van het elektriciteitsgebruik van huishoudelijke apparatuur.

Een Nul-op-de-Meter-woning verbruikt per jaar gemiddeld genomen geen energie. Dit wordt gerealiseerd door:
- Isolatie: het beperken van de energieaanvraag voor het verwarmen van de woning.
- Hergebruik: het terugwinnen en hergebruiken van gebruikte energie.
- Energiewinning uit duurzame bronnen: het onttrekken van energie uit zon, lucht of aarde.
Warmte en stroom van de woning worden geheel uit natuurlijke bronnen onttrokken, de woning is energieneutraal.

Een goede investering
Deze woningen hebben geen uitstoot, geen energiekosten en stijgen sterker in waarde dan woningen die niet energieneutraal zijn, een goede investering dus.
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 393 m³ t/m 497 m³ Perceeloppervlakte 183 m² t/m 443 m² Aantal kavels 24 Vrij 24 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
 • Te koop
   in Boekel 5427 HV
  Prijs € 399.500,- tot € 400.000,- Status Beschikbaar
  vrijstaande eengezinswoning
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Boekel 5427 HV
  Prijs € 246.000,- tot € 265.000,- Status Verkocht
  halfvrijstaande eengezinswoning

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.