Raam 18 Gemert

Specificaties

Vraagprijs: € 945.000 k.k.

  • Postcode: 5422 WX
  • Oppervlakte: 340 m2
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Een representatieve bedrijfsruimte bestaande uit circa 1.200 m2 bedrijfshal en circa 345 kantoorruimte verdeeld over 2e verdiepingen.

Kantoorruimte:
De kantoorruimtes en spreekkamers van circa 170 m2 per etage hebben een hoog afwerkingsniveau en beschikken over veel daglicht toetreding voor een prettige kantooromgeving. Via de hoofdentree met trapopgang heeft men toegang tot de kantoorruimtes verdeeld over twee etages. Op beide verdiepingen heeft men de beschikking over een eigen pantry en toiletgroep.

Kantoorruimte begane grond:
Fraaie entree met ontvangstruimte en trapopgang. Toegang tot drie kantoorruimtes / spreekkamers. Er is tevens de beschikking over een zijentree met baliefunctie en verbinding naar de bedrijfshal. Er is een dubbele toiletgroep en een pantry.

Kantoorruimte verdieping:
Op de verdieping heeft men tevens de beschikking over een drietal riante kantoorruimtes met veel daglichttoetreding. Er is een dubbele toiletgroep en een archiefruimte. Er is toegang tot de kantine welke is gelegen op de 1e verdieping van de bedrijfshal met een keukenblok voorzien van spoelbak, koelkast en vaatwasser.

Bedrijfshal;
De riante bedrijfshal van circa 1.200 m2 is bereikbaar middels overheaddeur aan de voorzijde. De vloeren zijn uitgevoerd in beton, het geheel is opgebouwd middels stalen spanten en sandwichpanelen. Verwarming van de bedrijfshal vindt plaats middels gasheaters.

Buitenterrein:
Het buitenterrein is grotendeels verhard met klinkers en biedt volop parkeergelegenheid. Het is geheel af te sluiten met een poort.

Oppervlakte:
– Kantoorruimte totale oppervlakte circa 340 m2,
– Bedrijfsruimte totale oppervlakte circa 1.200 m2.
– Perceeloppervlakte 2.132 m2

Oplevering kantoorruimte:
– Systeemplafond met inbouwverlichting;
– Systeemwanden;
– Airconditioning;
– Toiletgroep per etage;
– Pantry met keukenblok op de begane grond en 1e verdieping;

Oplevering bedrijfsruimte:
– Betonvloeren
– Verlichting
– Gasheaters

Locatie

Je droomhuis nog niet gevonden?Plaats een gratis zoekopdracht

Zoekopdracht

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×