Boothuizen 19 Bakel Bakel

Te koop
Specificaties

Vraagprijs: € 365.000 k.k.

  • Postcode: 5761 GS
  • Woonoppervlakte: 89 m2
  • Perceeloppervlakte: 269 m2
  • Inhoud: 412 m3
  • Bouwjaar: 2021
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

In plan “Hooghland” te Bakel gelegen, recent gerealiseerde nieuwbouwwoning. Deze woning is voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, 3 slaapkamers en is gelegen op een perceel van 269 m2 met een tuin op het zuiden. De toekomstige eigenaar dient zelf de verdere afwerking van de woning te realiseren. Het betreft hier o.a. de keuken, sanitair, vloeren en tuinaanleg.

De eigen oprit geeft toegang tot de woning. In de hal bevinden zich de toiletruimte, uitgebreide meterkast, trapopgang en de technische ruimte. In deze ruimte bevindt zich de lucht-water-warmtepomp van het merk Daikin, alsmede de verdelerunit voor de vloerverwarming.

Vervolgens is er toegang tot de keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning. Er zijn een warm- en koud aansluiting en waterafvoer aanwezig, alsmede diverse elektrapunten. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft een groot venster met loopdeur naar de aan te leggen achtertuin. Onder de trapopgang is een kleine bergkast aanwezig.

De achtertuin en voortuin dienen nog volledig aangelegd te worden. De achtertuin is gelegen op de zonzijde. Aan de woning is de garage annex berging gelegen, voorzien van een stalen kanteldeur en elektra.

Aan de overloop op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer gelegen. De 3 slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming en beschikken elk over een eigen thermostaat.

De badkamer dient nog volledig gerealiseerd te worden. Er zijn aansluitingen en afvoeren aanwezig voor een wastafel, douche en toilet. De ruimte wordt mechanische geventileerd.

Een vaste trap geeft toegang tot de zolderruimte op de 2e verdieping. Hier is een aansluiting voor een wasmachine aanwezig en is er toegang tot een 2e technische ruimte. Hier bevindt zich de WTW unit en is extra bergruimte beschikbaar. De mogelijkheid bestaat om op de 2e verdieping een extra (slaap)kamer te realiseren.

– Recent opgeleverde, volledig geïsoleerde en gasloze 2/1 kapwoning
– De woning moet nog worden voorzien van een keukeninrichting en sanitair
– Wanden zijn behang klaar, plafonds zijn voorzien van spuitwerk
– Vloerafwerking dient nog gerealiseerd te worden
– Tuinaanleg dient nog gerealiseerd te worden
– Warmtepomp met vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
– Woningborggarantie aanwezig

Locatie

Je droomhuis nog niet gevonden?Plaats een gratis zoekopdracht

Zoekopdracht

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×