Vliet 5 Gemert

Specificaties

Huurprijs: € 2.895 p.m.

  • Postcode: 5422 VV
  • Oppervlakte: 60 m2
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Op goede lokatie in het industrieterrein Wolfsveld 1 te Gemert gelegen bedrijfsruimte/ kantoorruimte met volop parkeergelegenheid op eigen terrein en buitenopslag.

Bedrijfshal;
Vanuit de kantoorruimte toegang tot de bedrijfshal met een totale oppervlakte van circa 500 m2 De bedrijfsruimte heeft een hoogte van ± 4 meter aan de zijbeuken en oplopend naar het midden.
De gehele ruimte is afgewerkt met een vlakke vloer.
De bedrijfsruimte is bereikbaar via het kantoor, of rechtstreeks van buiten door middel van twee loopdeuren en twee overheaddeuren (hxb is ± 3,40×3,65). In de bedrijfshal bevindt zich bovendien een kantine met wasruimte.

Kantoor-/ bedrijfsruimte;
Representatieve entree met toegang tot de kantoorruimte, spreekkamers en opslagruimte met een totale oppervlakte van circa 300 m2. Aan de achterzijde is de toiletgroep met 2 toiletten en pantry gesitueerd. De huidige indeling kan worden aangepast naar wens van de huurder.

1e Verdieping:
Ruime spreekkamer / directiekamer van circa 40m2 met veel daglichttoetreding en geheel afgewerkt met systeemplafond en inbouwarmaturen. Tevens een pantry voorzien van spoelbak en diverse vaste kasten. De zolder van circa 165 m2 is uitermate geschikt als opslag en archiefruimte.

Buitenterrein:
Het buitenterrein van circa 2.000 m2 is geheel verhard en biedt volop parkeergelegenheid en mogelijkheid voor buitenopslag.

Oppervlakte:
– Bedrijfshal totale oppervlakte circa 500 m2.
– Kantoor-/ bedrijfsruimte oppervlakte circa 300 m2,
– Kantoorruimte verdieping oppervlakte circa 40 m2
– Zolder/- archiefruimte oppervlakte circa 165 m2

– Perceeloppervlakte 2.895 m2

Oplevering kantoorruimte:
– In overleg met huurder af te werken

Oplevering bedrijfsruimte:
– Betonvloeren voorzien rubberen vloertegels
– Gasheaters

Locatie

Je droomhuis nog niet gevonden?Plaats een gratis zoekopdracht

Zoekopdracht

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×