Boothuizen 31 Bakel Bakel

Verkocht
Specificaties

Vraagprijs: € 495.000 k.k.

  • Postcode: 5761 GS
  • Woonoppervlakte: 147 m2
  • Perceeloppervlakte: 394 m2
  • Inhoud: 561 m3
  • Bouwjaar: 2021
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Een vrijstaande energiezuinige woning met een royale woonkamer en 3 slaapkamers. Deze woning is recentelijk opgeleverd in project Hooghland.

De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van een luchtwarmtepomp (met koelvoorziening), WTW ventilatie unit en van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woning ligt op een fraai perceel van 394m2, met de achtertuin op het Zuiden. De toekomstige eigenaar dient zelf de verdere afwerking van de woning te realiseren. Het betreft hier o.a. de keuken, sanitair, vloeren en tuinaanleg.

Via de eigen oprit, toegang tot de woning. In de hal bevinden zich de toiletruimte, uitgebreide meterkast, trapopgang en de technische ruimte. Een toiletruimte met venster. De meterkast beschikt over 10 groepen en glasezel. In de technische ruimte bevindt zich de lucht-water-warmtepomp en de verdeler voor de vloerverwarming.

Vervolgens is er toegang tot de open keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning. Je vindt hier de warm- en koud water aansluiting en diverse elektrapunten. De royale, uitgebouwde woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft dubbele openslaande deuren met zijlicht, met zicht op de achtertuin. Tevens toegang tot een trappenkast.

De achtertuin en voortuin dienen nog volledig aangelegd te worden. De royale achtertuin is gelegen op het Zuiden. In de tuin een houten berging, voorzien van elektra. Er kan een achterom gerealiseerd worden.

Op de eerste verdieping de overloop met de 3 slaapkamers en badkamer. De 3 slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming en beschikken elk over een eigen thermostaat.

De badkamer dient nog volledig gerealiseerd te worden. Er zijn aansluitingen en afvoeren aanwezig voor een wastafel, douche en toilet. De ruimte wordt mechanische geventileerd.

Een vaste trap geeft toegang tot de zolderruimte op de 2e verdieping. Hier bevinden zich de aansluitingen voor witgoed. De ruimte is voorzien van een groot dakraam en eventueel te gebruiken als vierde slaapkamer. In een bergkast de unit van de WTW ventilatie unit.
De voorbereiding voor zonnepanelen is reeds aanwezig.

Je kunt deze vrijstaande, fraai gelegen nieuwbouw woning geheel naar eigen wens afwerken!

KENMERKEN
– Recentelijk opgeleverd.
– Gasloze woning, uitgerust met luchtwarmtepomp.
– Compleet isolatiepakket.
– Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.
– De woning moet nog worden voorzien van keukeninrichting en sanitair.
– De wanden zijn behang klaar, plafonds voorzien van spuitwerk.
– Vloerafwerking dient nog te worden gerealiseerd door koper.
– Tuinaanleg dient nog te worden gerealiseerd door koper.
– Woningborggarantie aanwezig.
– Snelle aanvaarding mogelijk.

Locatie

Je droomhuis nog niet gevonden?Plaats een gratis zoekopdracht

Zoekopdracht

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×