Burgtstraat 72 Boekel Boekel

Te koop
Specificaties

Vraagprijs: € 425.000 k.k.

  • Postcode: 5427 AK
  • Woonoppervlakte: 107 m2
  • Perceeloppervlakte: 1968 m2
  • Inhoud: 380 m3
  • Bouwjaar: 1963
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Vrijstaande woning op een royaal perceel van maar liefst 1.968 m2 grond.

WE BIEDEN HET OBJECT AAN MIDDELS EEN VERKOOP PER INSCRHIJVING MET ONDERSTAANDE MOGELIJKHEDEN:
– Een vrijstaande woning met garage, ondergrond, tuin, bosperceel en diverse aanhorigheden, totale perceeloppervlakte circa 1.968 m2
– Een vrijstaande woning met garage, ondergrond, tuin en diverse aanhorigheden, totale oppervlakte circa 590 m2
– Een perceel grond met diverse aanhorigheden, totale oppervlakte circa 1.378 m2

OMSCHRIJVING WONING:
De entreehal met hier de meterkast, voorzien van 3 groepen en glasvezel. De voordeur is voorzien van een handmatig rolluik.

De ruime woonkamer beschikt over een groot venster aan de voorzijde, met elektrisch rolluik en over een schouw met afvoerkanaal voor de kachel. Aan de achterzijde de ensuite eetkamer, met zicht op de tuin en voorzien van een vaste kast.
De eetkamer beschikt over een handmatig rolluik. De hal, woonkamer en eetkamer zijn afgewerkt met behangen wanden en vloerbedekking.

De keuken is uitgerust met een keukenblokje met wastafel en een inbouw servieskast. Bovendien hangt hier de boiler (Daalderop, 50 liter). De ruimte is half betegeld en de vloer voorzien van vloerbedekking. Via de keuken toegang tot de provisiekelder.

Aansluitend aan de keuken vind je de bijkeuken, voorzien van lambrisering en met hier de witgoed aansluitingen en een gasaansluiting. Tevens bevindt zich hier de C.V.-ketel (Nefit Topline ca. 2007). In de bijkeuken toegang tot de half betegelde toiletruimte, uitgerust met staand closet met stortbank en een klein venster. De gehele begane grond is voorzien van enkel glas.

Op de eerste verdieping de overloop met daaraan de 4 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1, grenzend aan de badkamer, ligt aan de voorzijde. Slaapkamer 2 en 3 liggen aan de zijkant van de woning en zijn voorzien van een handmatig rolluik en vaste kast. Tot slot slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde. Deze kamer beschikt tevens over een vaste kast en een loopdeur met toegang tot het balkon. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met behangen wanden en een zeilvloerbedekking.

De half betegelde badkamer is uitgerust met een wastafel, douche, radiator, elektrische heater en een venster. Alle vensters op de eerste verdieping zijn tevens voorzien van enkel glas.

De woning behoeft modernisering maar biedt vele mogelijkheden!

KIJKMOMENTEN:
Voor bezichtiging van de woning zijn er 4 kijkmomenten:
– Woensdag 31 augustus van 15.00 tot 16.30 uur
– Vrijdag 2 september van 12.00 tot 13.30 uur
– Woensdag 7 september van 15.30 tot 17.00 uur
– Vrijdag 9 september van 12.00 tot 13.30 uur

Locatie

Je droomhuis nog niet gevonden?Plaats een gratis zoekopdracht

Zoekopdracht

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×