Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Dr. de Quayweg 80 De Mortel De Mortel

Specificaties

Huurprijs: € 1.500 p.m.

  • Postcode: 5425 RL
  • Woonoppervlakte: 244 m2
  • Inhoud: 1271 m3
  • Bouwjaar: 1919
Terug naar volledig overzicht

Omschrijving

Vrijstaande woonboerderij met inpandige garage, 6 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De woning is gelegen in een landelijke woonomgeving aan een doodlopende straat.

Op de begane grond bevinden zich een hal, 2 werkkamers annex slaapkamers, leefkeuken met bijkeuken, 2 toiletruimtes, woonkamer en een inpandige garage.

De keuken heeft een keukenuitrusting in hoekopstelling bestaande uit onder- en bovenkastjes. Vaatwasser, 1,5 rvs spoelbak, keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast, oven en combi-magnetron.

De badkamer op de begane grond is voorzien van een dubbele wastafel in meubel, ligbad en douchecabine.

Aan de overloop op de 1e verdieping zijn nog eens 4 slaapkamers en een toiletruimte gelegen. tevens zijn er meerdere vaste kasten aanwezig. Vanuit een van de slaapkamers is een ruime bergzolder toegankelijk, alsmede de cv-ruimte.

Huurprijs € 1.500,- per maand
Huurprijs is exclusief gas, elektra, water.
HUURPERIODE MAXIMAAL 2 JAAR

Interesse? Lever je documentatie bij ons aan!

ALGEMENE INFORMATIE VOOR HUURWONINGEN
– Voor het aangaan van de huurovereenkomst kan door verhuurder inzage worden gevraagd van salarisgegevens, werkgeverscontracten, uittreksel Kamer van Koophandel, jaarrekeningen, verklaring omtrent gedrag, etc.
– Huurder zal tot zekerheid van nakoming van de huurovereenkomst voor de feitelijke aanvaarding (sleuteloverdracht) van het gehuurde een waarborgsom storten in handen van de verhuurder.
– Verhuurder behoudt het recht tot gunning.

Locatie

Je droomhuis nog niet gevonden?Plaats een gratis zoekopdracht

Zoekopdracht

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×