DE BURGT BOEKEL | Fase 1C – Tweekapper TYPE M DE BURGT BOEKEL | Fase 1C

Heerlijk wonen in Boekel !

Vlakbij het centrum van het groene dorp Boekel verrijst de nieuwe woonwijk De Burgt. Het is een kindvriendelijke, groene en ruim opgezette wijk, waar je heerlijk kunt wonen. Het plangebied ligt op loopafstand van het Sint Agathaplein waar alle voorzieningen zich bevinden. Het merendeel van de woningen grenst aan een zorgvuldig vormgegeven parkzone wat zorgt voor een uniek uitzicht vanuit de woning en de tuin. Fase 1C bestaat uit een gevarieerd aanbod van 21 zeer energiezuinige woningen, bestaande uit 11 tussenwoningen, 6 hoekwoningen en 4 tweekappers. De voorinschrijving start op vrijdag 10 maart om 9.00 uur. Vanaf dan kun je je voorkeuren voor bouwnummers alvast doorgeven op basis van de huidige indicatieve verkoopprijzen. De voorinschrijving sluit op vrijdag 17 maart om 17.00 uur. Het deelnemen aan de voorinschrijving geeft je voorrang bij de definitieve inschrijving, welke hierna zal volgen. LET OP: Huidige prijzen zijn indicatieve verkoopprijzen en kunnen bij de definitieve inschrijving dus afwijken. Interesse? Ga dan naar de projectwebsite van Van Wanrooij De Burgt fase 1C Boekel en lees het volledige artikel (zie ‘Bezoek projectwebsite’ onderaan deze pagina) Net zoals in de voorgaande fase 1A zullen ook enkele woningen binnen fase 1C aangeboden worden middels ‘de Koopstart regeling’. Ook hierover lees je meer op de projectwebsite van Van Wanrooij.

Terug naar het project
Tweekapper - Bouwnr: 322 5427 Boekel
Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 499000,-
Woonoppervlakte 154 m2
Tweekapper - Bouwnr: 323 5427 Boekel
Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 489000,-
Woonoppervlakte 154 m2

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×