Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aanbod makelaar Venhorst

Van Helvoort Makelaardij is bij uitstek de makelaar in Venhorst en omgeving. Met kantoren in Gemert en Boekel zijn wij goed vertegenwoordigd in de regio. Wij hebben dan ook een goed beeld van alles wat er speelt in de markt.

Verfijn resultaten

Zoeken

Aanbod
Type
Prijs
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte

Wij zijn de makelaar in Venhorst en omgeving die het meest actief is op social media. In de loop der jaren hebben wij een groot bereik opgebouwd, waardoor we jou snel kunnen helpen met kopen en verkopen van een woning.

Funda Venhorst

Funda is dé website waar vraag en aanbod van woningen samenkomt. Als specialist in de regio hebben wij al onze woningen op Funda staan. Voer je op Funda Venhorst in, dan zie je gelijk al onze woningen staan. Door vele succesvolle verkopen hebben wij bij Funda een mooie beoordeling van 9.0 opgebouwd. Deze score laat zien dat veel mensen jou naar alle tevredenheid voor zijn gegaan. Wil jij een nieuwe woning kopen of verkopen? Neem direct contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Huis te koop Venhorst

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe woning waar jij je de komende jaren heerlijke thuis kan voelen? Bij Van Helvoort kennen wij elk huis te koop in Venhorst en omgeving. Ons voltallige team woont in deze prachtige omgeving, waardoor we lokaal zeer goed bekend zijn. Wij weten wat er beschikbaar is, maar ook wat er op korte termijn vrij gaat komen. Door onze kennis en ervaring te combineren, zijn wij in staat om jou perfect te helpen met het zoeken naar jouw droomwoning in Venhorst. Ons aanbod bevat zowel mooie huizen als appartementen.

Huis verkopen in Venhorst

Heb je een nieuwe woning gekocht, of sta je op het punt om een nieuwe woning te kopen? Dan is het hoog tijd dat we gaan kijken of we jouw woning kunnen verkopen. Van Helvoort Makelaardij staat direct voor je klaar om jouw huis in Venhorst te verkopen. Door het grote bereik wat wij hebben, zijn wij in staat alle potentiële kopers snel te bereiken. Ook als nieuwe kopers nog niet weten dat jouw woning hun nieuwe droomwoning is, weten wij ze te bereiken om te laten zien dat ze jouw huis willen kopen. Wij begeleiden je met vakkundig advies over alle stappen in het verkoopproces.

Je droomhuis nog niet gevonden?Plaats een gratis zoekopdracht

Zoekopdracht

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×