Taxatie bij Van Helvoort

Van Helvoort voert onafhankelijke taxaties uit van woningen en bedrijfspanden in de regio Boekel-Gemert-Laarbeek, bijvoorbeeld bij hypotheekverstrekking, echtscheiding of nalatenschap.

Van Helvoort verzorgt taxaties in alle dorpen binnen een straal van 20 kilometer rondom Gemert. Onze taxatierapporten worden gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), zodat zij door een hypotheekverstrekker erkend zullen worden.

Taxateur bij hypotheekverstrekking, echtscheiding of nalatenschap

Er zijn veel situaties denkbaar waarbij een taxatie nodig is. Een bank eist bijvoorbeeld altijd een taxatierapport bij een aanvraag tot verstrekking of omzetting van een hypotheek. Ook in de privésfeer kan het wenselijk zijn de waarde van een pand te weten, bijvoorbeeld in verband met de verdeling bij een echtscheiding of een nalatenschap. Een zorgvuldige, onafhankelijke afhandeling van een taxatie is hierbij essentieel.

Interesse in een taxatierapport? Laat het ons weten!

Contactformulier

 

Contact

Taxatietarief transparant & scherp

We hanteren een scherp taxatietarief, wat niet gekoppeld is aan de waarde van het object. Een standaard woningtaxatie komt op € 595,- incl. btw. Voor een woningtaxatie mét verbouwing of een taxatie van een appartement bedraagt het tarief €650,- incl. btw. Ook voor nieuwbouw hanteren we een tarief van €650,- incl. btw.

Vragen? Vraag naar onze taxatie specialist Erik Klessens. Voor de taxatie van een bedrijfspand vragen we je even contact op te nemen via onderstaand formulier.

Wil je alleen een indicatie van de marktwaarde van jouw woning of bedrijfspand omdat je wil verkopen? Vraag dan een gratis waardebepaling aan!

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×