Thuis in bedrijfsmakelaardij

Van Helvoort is specialist op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed in de regio Gemert-Boekel-Laarbeek. Je vindt bij ons de grootste portefeuille voor verkoop en verhuur van bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte en beleggingspanden.

Zoek je bedrijfsruimte of juist een huurder voor je bedrijfspand? Het netwerk van Van Helvoort strekt zich uit door heel Nederland, met onze mooie regio als kloppend hart. Met dertig jaar ervaring in de bedrijfsmakelaardij geven we je altijd eerlijk advies, zodat jij als ondernemer verder kunt bouwen aan je bedrijf.

Contact

Bedrijfsobject verhuren of verkopen?

Een bedrijfspand is een belangrijke factor van succesvol ondernemen. Dit geldt voor een koper of huurder van een pand, maar zeker ook voor de eigenaar. Een bedrijfsobject moet rendement opleveren. Als vastgoedpartner weet Van Helvoort het rendement op je investering te optimaliseren. Je bedrijfspand wordt op verschillende manieren voor het voetlicht gebracht, passend bij de juiste doelgroep.

Bij verhuurbemiddeling ontvang je van ons kosteloos een onderbouwde advies-huurprijs en een advies ten aanzien van juridische zaken. Bij verhuur richten we ons altijd op duurzame huurrelaties en gunstige afspraken. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om het complete verhuurbeheer uit handen nemen. Zo kun jij je op andere zaken richten.

Compleet verhuurbeheer

Heb je een (of meerdere) pand(en) te verhuren en zoek je een partner waar je het financieel, administratief en technisch beheer aan kunt overlaten? Dat kan bij ons. Vraag een gesprek aan op één van onze kantoren en we bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Heb je een winkelpand nodig, een kantoor of opslagruimte? De juiste bedrijfshuisvesting speelt een belangrijke rol in het succes van je onderneming. Bekijk snel ons aanbod. Onze portefeuille is de grootste in de regio! Staat het juiste pand er nog niet tussen? Stel dan een zoekopdracht  in of neem contact op met onze specialist zakelijk onroerend goed Paul van Helvoort.

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×