Wat is mijn huis waard? Wij zoeken het uit!

Heb je plannen om te verhuizen binnen de regio Gemert/Boekel/Laarbeek, maar wil je eerst weten hoeveel je huidige woning waard is? Van Helvoort biedt je een vrijblijvend advies verkoopgesprek.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je behoefte ten aanzien van de woningverkoop en bekijken we je woning. Hierbij kijken we onder andere naar oppervlakte en inhoud, de mate van afwerking en onderhoud en de ligging van het huis.

Met deze gegevens voeren we een referentie-onderzoek uit. Op basis hiervan krijg je binnen één week kosteloos een reële marktwaardeberekening, alsmede een onderbouwd advies ten aanzien van de te verwachten verkoopprijs. Dit geeft een helder beeld van de verwachtingen. Interesse? Vul ons contactformulier in.

Contactformulier

Contact

Waardebepaling in jouw regio

Van Helvoort Makelaardij adviseert over de verkoop van je woning in onder andere Gemert, Boekel, De Mortel, Handel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips, Venhorst, Beek en Donk, Lieshout, Mariahout, Aarle-Rixtel, Helmond, Uden en Erp. Staat jouw woonplaats er niet bij? Dan overleggen met graag met je!

Besluit je de woning te koop te zetten? In overleg bepalen we de vraagprijs en spreken we de verkoopstrategie door. Deze is van vele factoren afhankelijk en is voor ieder huis en voor iedere verkopende partij anders. We gaan samen het verkoopproces aan!

Benieuwd wat je huis waard is? Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op.

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×