Aanbod makelaar Boekel

Van Helvoort Makelaardij is de makelaar van Boekel en omgeving. Naast ons kantoor in Gemert, hebben we ook een eigen kantoor in het prachtige centrum van Boekel. Wij zitten graag midden in het gebied waar onze klanten zitten. Als makelaar zijn wij het meest actief op social media in de hele regio, waardoor wij een groot lokaal bereik hebben. Zowel voor het kopen als het verkopen van jouw woning.

Verfijn resultaten

Zoeken

Aanbod
Type
Prijs
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte

Funda Boekel

Alle woningen die wij verkopen komen online bij Funda Boekel. Als je via Funda op zoek gaat naar een mooie nieuwe woning, zal je ons dan ook zeker tegenkomen. Door succesvolle verkopen hebben wij inmiddels een mooie score van 9.0 opgebouwd bij Funda.

Huis te koop in Boekel

Ben je op zoek naar een koophuis in Boekel omdat je toe bent aan een nieuwe omgeving? Of wil je een nieuwe woning om deze volledig naar eigen smaak in te richten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als dé makelaar in Boekel hebben wij een uitgebreid aanbod met huizen te koop in Boekel. Deze woningen variëren van appartementen tot grote huizen. Staat jouw droomwoning niet tussen ons aanbod? Wees dan alsnog zo slim om contact met ons op te nemen. Door onze kennis van de huizenmarkt in Boekel, hebben wij altijd een goed beeld van de mogelijkheden die eraan zitten te komen. Misschien komt jouw droomwoning wel binnen enkele maanden beschikbaar, dan is het toch zonde als je al een andere woning hebt gekocht.

Huurwoningen Boekel

Geef je de voorkeur aan een huurwoning in Boekel? Houd je van de vrijheid die het huren van een woning biedt ten opzichte van het kopen ervan? Bekijk dan direct ons aanbod met huurwoningen in Boekel. Regelmatig krijgen wij nieuwe huurwoningen binnen in het prachtige Boekel. Maak gebruik van deze uitgelezen kans en bekijk direct alle huurwoningen in Boekel. Wie weet kan je binnenkort de verhuisdozen inpakken om te verhuizen naar een prachtige nieuwe huurwoning.

Huis verkopen of verhuren in Boekel?

Heb jij een woning in Boekel waar je geen gebruik meer van gaat maken? Dan helpen wij je graag om jouw woning te verkopen. Wil je deze woning wel graag aanhouden, maar gun je het andere mensen om te genieten van de mogelijkheden van jouw woning? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden om jouw woning in Boekel te verhuren. Misschien kan jij dan zelf wel een nieuwe woning kopen in Boekel. Wil je liever in een andere mooie omgeving wonen? Bekijk dan direct ons woningaanbod in Gemert.

Je droomhuis nog niet gevonden?Plaats een gratis zoekopdracht

Zoekopdracht

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×