Aankoopbegeleiding Slim en grondig

Heb je een woning op het oog in de regio Boekel-Gemert-Laarbeek? Een huis kopen is geen alledaagse bezigheid. Je moet over technische en juridische kennis beschikken en bovendien scherp kunnen onderhandelen.

Van Helvoort Makelaardij begeleidt je van a tot z bij het aankopen van een nieuwe woning of bedrijfspand. We staan je bij vanaf het moment dat je een woning op het oog hebt en een bod uit wilt brengen, maar we kunnen je ook de hele zoektocht uit handen nemen.

Waarom een aankoopmakelaar?

Veel mensen kopen een huis zonder aankoopmakelaar. Toch is er meer om uit te zoeken en rekening mee te houden dan je vooraf kunt bedenken. Wat is bijvoorbeeld de bouwkundige staat van een woning? Is de vraagprijs reëel? Hoe uniek of courant is het object en wat doet de concurrerende koper met die kennis? Welk bod breng je uit en onder welke voorwaarden?

Ook juridische aspecten zijn van belang bij de aanschaf van een nieuwe woning. Zo kun je denken aan een bestemmingsplan, het recht van overpad of kwalitatieve verplichtingen tegenover de omgeving. En ook niet onbelangrijk: Hoe ziet de koopovereenkomst eruit? Allemaal zaken waarvan een aankoopmakelaar specifieke kennis heeft.

Contact

Aankoopbegeleiding vanaf bezichtiging

Van Helvoort zoekt, onderhandelt en adviseert over alle aspecten van het aankooptraject. Heb je al een woning gevonden en zoek je aankoopbegeleiding op korte termijn? Onze makelaars kunnen snel schakelen en hebben de ervaring en de juiste scherpte om het maximale uit jouw aankoop te halen. Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Alleen een taxatie van een woning nodig? Ook daarmee zijn we je van dienst!

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×