Huurwoningen en huurbedrijfspanden

Wat voor object je ook zoekt, of het nu een woning of bedrijfspand is, er bestaat een grote kans dat je het vindt in de huurportfolio van Van Helvoort.

Binnen de regio Boekel-Gemert-Laarbeek hebben wij het grootste en meest afwisselende aanbod particuliere huurwoningen en -bedrijfspanden.

Contact

Particuliere huurwoningen

Een woning huren via Van Helvoort heeft zo zijn voordelen. Om te beginnen is ons aanbod zeer groot en afwisselend. Grote kans dus dat je via ons iets vindt. Daarnaast werken we met huurcontracten voor zowel korte als lange periodes. Bovendien zijn de huurwoningen in onze portefeuille veelal direct beschikbaar.

Kijk snel of we op dit moment een passend huurobject voor je hebben. Staat het er nu niet tussen? Stel dan een gratis zoekopdracht in. Ons aanbod wisselt regelmatig. Ook niet onbelangrijk: De mail naar aanleiding van je zoekopdracht zit eerder in je inbox dan dat de woning op Funda verschijnt. Je bent dus echt de allereerste!

Bedrijfspand huren?

Van Helvoort heeft een groot, afwisselend huuraanbod in bedrijfspanden in de regio Boekel-Gemert-Laarbeek. Als je een bedrijfspand in deze regio zoekt, maak je dus grote kans iets te vinden via ons. Zakelijke huurcontracten zijn voor langere termijn, maar kunnen ook voor een kortere periode gelden.

Wil je snel op de hoogte gebracht worden van het nieuwe huuraanbod? Stel dan een gratis zoekopdracht in. Je wordt van nieuw aanbod op de hoogte gebracht nog voordat het op Funda staat.

Heb je vragen over een specifiek huurobject? Neem dan contact op met Britt van Helvoort (woningen) of Paul van Helvoort (bedrijfspanden).

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×