De verkoop van je huis Gaan we doen!

Van Helvoort is thuis in de regio Boekel-Gemert-Laarbeek. En dit weten kopers! Als je de verkoop van je woning of bedrijfspand aan ons uitbesteedt, ben je verzekerd van een optimaal verkoopproces. We halen het onderste uit de kan voor je.

Ons kantoor staat bekend om een groot regionaal netwerk en een persoonlijke en proactieve verkoopbegeleiding. Ieder huis en iedere verkoper is anders. Van Helvoort staat je bij met vakkundig advies over alle strategische stappen in het verkoopproces van jouw woning.

Verkoopstrategie

Tijdens een eerste kennismaking bekijken we de woning en bekijken we welke makelaar van ons kantoor het beste past bij jou en je woning. We verzorgen een reële waardebepaling van het huis en geven een onderbouwd advies ten aanzien van de vraagprijs en de te verwachten verkoopprijs. Samen bepalen we de verkoopstrategie. Die kan voor ieder huis anders zijn. Indien nodig geven we tips om het huis verkoopklaar te maken of schakelen we een interieurstylist in.

Contact

Stijlvolle presentatie.. en verkocht!

We presenteren je woning met stijl op Funda, onze eigen website, in een brochure en in onze etalages. Al vroeg in het verkooptraject worden potentiële kopers getipt over het beschikbaar komen van je woning en gedurende het verkooptraject wordt er op sociale media aandacht aan je woning besteed. Onze makelaar coördineert alle bezichtigingen en koppelt terug wat kijkers van de woning vonden.

Onze makelaar neemt biedingen in ontvangst en voert de onderhandelingen met potentiële kopers. Als er een verkoopprijs is overeengekomen, stelt onze makelaar de koopakte en bijbehorende stukken op. Van Helvoort makelaars beschikken over gedegen juridische kennis; onmisbaar in deze fase van het verkooptraject. Het verkoopproces van je woning wordt van a tot z begeleid, inclusief de finale inspectie en notariële overdracht van je woning.

Wil je je huis verkopen? We komen graag langs om kennis te maken! Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact met ons op.

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×