Aankoop

Een woning op het oog? Een woning kopen is niet iets wat je iedere dag doet, dat begrijpen wij helemaal. Misschien heb je wel geen idee hoe je dit aan moet pakken. Of wil je gewoon iemand die je adviseert en met expertise onderhandelt? Schakel ons dan in als jouw persoonlijke aankoopmakelaar.

Aankoopbegeleiding

Van Helvoort Makelaardij vervult een waardevolle rol voor jou in de aankoopbegeleiding. Dat begint bij het bezichtigen van de woning die je op het oog hebt, desgewenst in combinatie met een bouwkundige keuring door een deskundige partij.

Is het toch niet de woning voor jou? Wij zitten dicht op het vuur en kunnen jou informeren over nieuwe interessante woningen. Of laat je door ons verrassen, wij laten jou misschien wel mogelijkheden zien in die ene woning die je in eerste instantie al opzij geschoven had.

Professionele hulp bij het kopen van een huis

We nemen alle relevante juridische aspecten onder de loep. Denk daarbij aan een bestemmingsplan, recht van overpad of kwalitatieve verplichtingen richting de omgeving. Vanuit een uitgebreide kennis van de regio, ervaring en gevoel bij de markt zijn we in staat een reële inschatting van de waarde te maken.

Bovendien hebben wij de ervaring en knowhow om meer uit jouw onderhandeling te kunnen halen. We kunnen namens jou een bod uitbrengen en we wijzen je op belangrijke aspecten als ontbindende voorwaarden. We beoordelen de koopakte en we begeleiden je tot en met het transport bij de notaris.

In de praktijk blijkt dat aankoopbegeleiding zichzelf bijna altijd ruimschoots terugverdient. En het geeft je een belangrijk stukje zekerheid. Iedereen heeft zo zijn expertise, toch?

De koffie staat klaar

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op of bel direct met Van Helvoort Makelaardij 0492-371190.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring