Bedrijfsmakelaar

Wil je een bedrijfspand (ver)kopen of (ver)huren? Ook in deze markt zijn we jou graag van dienst.

Typen bedrijfshuisvesting

Ondernemers helpen nieuwe kansen te creëren met de juiste bedrijfshuisvesting, dat is wat Van Helvoort Makelaardij motiveert. In de regio vind je bij ons de grootste portefeuille voor verkoop en verhuur van:

  • bedrijfsruimte;
  • winkelruimte;
  • kantoorruimte;
  • beleggingspanden.

Ons werkgebied concentreert zich in: Gemert, Boekel, De Mortel, Handel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips, Venhorst, Beek en Donk, Lieshout, Mariahout, Aarle-Rixtel en Erp.

Netwerk

Door ons jarenlang opgebouwde netwerk, zowel landelijk als in de directe omgeving, weten we wat er speelt in de markt. We kunnen jouw behoeften en het aanbod perfect bij elkaar brengen. Op basis van dertig jaar expertise en ervaring zijn we altijd in staat om een eerlijk, goed onderbouwd advies te geven, waarmee jij als ondernemer verder kunt. Paul van Helvoort is gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed en kan jou helpen met al jouw vragen. We verwelkomen je graag in een van onze twee vestigingen in Gemert of Boekel.

Ruim dienstenpakket

Als officieel NVM-makelaar heeft Van Helvoort Makelaardij alles in huis om jouw bedrijfspand op een juiste manier in de markt te zetten. We werken onder andere met het landelijke platform Funda in business. Objecten worden professioneel gepresenteerd, inclusief fotografie in een brochure, op onze website en op Funda in business. Daarnaast maken we uiteraard gebruik van sociale media, zoals Facebook, Instagram en Twitter. Hier kunnen doelgroepgerichte advertentiecampagnes voor een zeer effectief bereik zorgen.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op of bel direct met Van Helvoort Makelaardij 0492-371190.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring