Mijn favorieten

Bedrijfsmakelaar

Typen bedrijfshuisvesting

Ondernemers helpen nieuwe kansen te creëren met de juiste bedrijfshuisvesting, dat is wat Van Helvoort Makelaardij motiveert. In de regio vindt u bij ons de grootste portefeuille voor verkoop en verhuur van:
  • Winkelpanden;
  • Kantoren;
  • Andersoortige bedrijfspanden.

Netwerk

Door ons jarenlang opgebouwde netwerk, zowel landelijk als in de directe omgeving, weten we wat er speelt in de markt en kunnen we behoeften en aanbod perfect bij elkaar brengen. U zult ons leren kennen als een vertrouwde, solide partner met een proactieve houding. Op basis van dertig jaar expertise en ervaring zijn we altijd in staat om een eerlijk, goed onderbouwd advies te geven, waarmee u als ondernemer verder kunt.

 

Expertise

Bij Van Helvoort Makelaardij mag u rekenen op de deskundigheid van:
  • Twee NVM-gecertificeerde makelaars en beëdigd taxateurs;
  • Één assistent-makelaar;
  • Twee commercieel binnendienstmedewerkers.
We verwelkomen u graag in een van onze twee vestigingen, in Gemert en Boekel.  

 

Ruim dienstenpakket

Als officieel NVM-makelaar benut Van Helvoort Makelaardij een scala aan mogelijkheden om bedrijfspanden goed en aansprekend in de markt te zetten, inclusief het dienstenpakket op het landelijke platform Funda in business.
Daar en op onze eigen website presenteren we de objecten uitgebreid in woord en beeld, met een digitale koppeling naar de brochure.
We maken actief gebruik van sociale media, zoals Facebook, Instagram en Twitter, waar doelgroepgerichte advertentiecampagnes voor een zeer effectief bereik zorgen.
 
Mogen wij binnenkort nader met u kennismaken?


Paul van Helvoort
Eigenaar en NVM Registermakelaar