Huur

Wat voor type huis je ook zoekt, je vindt in onze portfolio een regelmatig wisselend aanbod in de regio. Wij verhuren voor onze opdrachtgevers diverse woningen, appartementen en bedrijfspanden. Dit doen wij voor zowel kortere perioden als voor een lange termijn.

Bij particuliere huur kom je niet op een wachtlijst terecht en is een woning vaak op korte termijn aanvaardbaar. Bovendien berekenen wij aan jou geen bemiddelingskosten.

Op zoek naar een huurwoning?

Ben je op zoek naar een huurwoning? Schrijf je dan via de gratis zoekservice geheel vrijblijvend in zodat wij je op de hoogte kunnen houden van ons actuele huuraanbod in Gemert, Boekel, De Mortel, Handel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips, Venhorst, Beek en Donk, Lieshout. Mariahout, Aarle-Rixtel en Erp. Wanneer je jezelf bij ons inschrijft informeren wij je via e-mail doorlopend en kosteloos over de beschikbaarheid van huurwoningen die mogelijk aan jouw criteria voldoen.

Een geschikte huurwoning aan de hand van jouw woonwensen

Om er zeker van te zijn dat we jou alleen die woningen sturen die bij je woonwensen passen, vragen wij je de volgende gegevens in te vullen:

  • Huurprijsklasse
  • Woonplaats(en)
  • Type woning
  • Eventuele bijzonderheden

Bij interesse in een bepaalde woning of bedrijfspand, dien je voorafgaand aan de bezichtiging enkele zaken bij ons aan te leveren. Lees daarvoor onze spelregels voor het huren van een woning. Deze gegevens hebben wij écht nodig, anders kom je niet in aanmerking voor een bezichtiging. De verhuurder behoudt bovendien altijd het recht tot gunning, hij kiest dus uiteindelijk wie de woning zal gaan huren. Elke woning wordt, bij oplevering en aan het einde van de huurperiode, geïnspecteerd. Bij de inspectie leggen we de status vast met behulp van een digitaal rapport.

Contact

Heb je vragen? Neem contact op of bel direct met Van Helvoort Makelaardij 0492-371190.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring