Taxatie

Als onafhankelijke partij kan Van Helvoort Makelaardij voor jou een taxatie van een woning of bedrijfspand uitvoeren wanneer je bijvoorbeeld:

  • een woning of bedrijfspand hebt gekocht en de bank vraagt om een taxatierapport;
  • een hypotheek wil omzetten en de bank vraagt om een taxatierapport;
  • de waarde wenst te weten in verband met de verdeling bij een echtscheiding;
  • de waarde wenst te weten in verband met de verdeling bij een nalatenschap.

Een waardevol taxatierapport

Wij werken uitsluitend met onze eigen beëdigde taxateurs. Bovendien laten we al onze rapporten valideren door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), waardoor de rapporten door elke hypotheekverstrekker erkend zullen worden. Een waardevol rapport dus, waar je echt iets aan hebt.

We verzorgen voor jou taxaties in onder andere Gemert, Boekel, De Mortel, Handel, Elsendorp, Bakel, Milheeze, De Rips, Venhorst, Beek en Donk, Lieshout, Mariahout, Aarle-Rixtel en Erp. Eigenlijk taxeren we in alle dorpen binnen een straal van 20 kilometer om Gemert. Je mag rekenen op een snelle, accurate verwerking en een scherp vast tarief dat niet gekoppeld is aan de waarde van het object. De scherpe prijs die wij hanteren voor een woningtaxatie bedraagt: € 495,- incl. btw. Voor een woningtaxatie mét verbouwing of een taxatie van een appartement bedraagt het tarief: €550,- incl btw. Zo weet je waar je aan toe bent.

Taxatie of gratis waardebepaling voor jouw woning of bedrijfpand

Wens je een bedrijfspand te laten taxeren? Neem dan contact met ons op voor het tarief. Wil je alleen een indicatie van de marktwaarde van jouw woning of bedrijfspand omdat je wil gaan verhuizen? Laat dan door ons een gratis waardebepaling uitvoeren.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op of bel direct met Van Helvoort Makelaardij 0492-371190.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring