Verhuur

Wil je een woonhuis, appartement of bedrijfspand verhuren maar daarvan niet de zorgen hebben? Dan kun je met een gerust hart Van Helvoort Makelaardij inschakelen.

We maken een afspraak bij het betreffende object om alle details vast te leggen, zoals:

  • de oppervlakte en inhoud;
  • de afwerking en staat van onderhoud;
  • de ligging.

Op basis van deze gegevens en referenties uit onder meer onze portfolio ontvang je binnen één week kosteloos een goed onderbouwde advies-huurprijs. Bovendien adviseren we je over de te gebruiken huurovereenkomst en andere juridische aandachtspunten.

Vind een geschikte huurder met hulp van Van Helvoort Makelaardij

Wij beschikken over een groot bestand met woningzoekenden en ondernemers die we op basis van hun criteria actief informeren over ons aanbod. Via Funda, onze eigen website en sociale media brengen wij jouw object uitgebreid onder de aandacht bij een gerichte doelgroep. Bij elke potentiële huurder voeren wij een gedegen screening uit op basis van onder andere identiteitsbewijs, salarisgegevens en verhuurdersverklaringen. Als verhuurder behoud je altijd het recht tot gunning, de keuze van de uiteindelijke huurder gaat dan ook altijd in overleg met jou.

Uiteraard verzorgen wij ook:

  • de bezichtigingen;
  • het opstellen van de huurovereenkomst;
  • het tekenen van de huurovereenkomst;
  • de begin- en eindinspectie in een digitaal rapport;
  • de sleuteloverdracht.

Service dus van A tot Z met complete ontzorging.

Verhuur laten regelen van A tot Z

Wens je meerdere panden te verhuren en ons in te schakelen voor niet alleen de verhuurbemiddeling maar ook het financieel, administratief en technisch beheer? Informeer naar de mogelijkheden. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact op of bel direct met Van Helvoort Makelaardij 0492-371190.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring