Financiële check!

Bij het aankopen van een (nieuwbouw) woning zijn er veel keuzes te maken. Welke type woning, kavel, het is dan fijn om te weten wat je financiële situatie is.
Want wat betekend de aankoopsom van je droomhuis voor de maandlasten? Is er nog ruimte voor meer-minderwerk? Hoeveel kun je financieren met een hypotheek?

Daarom wordt er vaak bij de inschrijving gevraagd om een financiële check toe te voegen. Het kan je kansen vergroten om de woning toegewezen te krijgen en dus in je voordeel werken.

 

Wat houd een financiële check in?

Je kunt hiervoor terecht bij een hypotheekadviseur. Zij zullen op basis van je financiële gegevens (inkomen en eventuele schulden) bepalen wat je mogelijkheden zijn voor een hypotheek en of de
aankoop haalbaar is.

Dit wordt bevestigd middels een brief welke je direct ontvangt en toe kunt voegen bij de inschrijving voor je droomhuis.
De aanvraag voor een financiële check is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wil jij graag weten wat jouw mogelijkheden zijn dan kun je rechtstreeks contact opnemen met:
Janneke van de Kerkhof 06-42244273
Hypotheek Adviseur
Dokter & van Heuven
Binderseind 9, Gemert

Contact

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×