Het wordt weer lekker zonnig weer. Hoe decoreer jij je ideale loungehoek?

De lente is begonnen en eindelijk wordt het warmer weer.
Tijd om de tuin Zomer klaar te maken voor de lange zomeravonden buiten.

Bank

Heb jij de ruimte, dan is een grote hoek loungebank natuurlijk ideaal. Maar ook in een kleinere tuin kun je een loungehoek creëren met een kleinere bank of losse elementen. Kussens in de bank heb je tegenwoordig ook in all-weather kwaliteit, dus kunnen blijven liggen als het regent.
De bank style je met kussens, een lekkere warme plaid of een schapenvacht.

Kleuren

Groen in allerlei tinten is ideaal voor buiten. Voor een stoerdere look kun je dit combineren met zwart of donkergrijs.
Maar ook met pastelkleuren in combinatie met natuurlijke materialen en groene planten, maak je de look lekker zonnig.

Verlichting

Met de juiste verlichting breng je ’s avonds de sfeer in je loungehoek.
Je kan dan b.v. denken aan een lichtsnoer met lichtbolletjes, lampioenen of lantaarns. Uiteraard kunnen kaarsjes en waxinelichtjes niet ontbreken.
Mocht je ’s avonds graag een goed boek in de tuin lezen, kun je denken aan een goede leeslamp.
Een tafellamp kun je kopen op accu of op batterijen, zodat je geen los snoer hebt liggen om over te struikelen.

Accessoires
Omdat de bank al rechte hoeken heeft, kun je dit doorbreken door een aantal ronde elementen toe te voegen. Zoals een dienblad, een poef of bijzettafeltje.
Een buitenkleed verbindt de losse elementen in de zithoek met elkaar. Zorg dat het kleed iets buiten de bank ligt, dan ziet het er nog royaler uit. Laat de kleuren uit de kussens en andere accessoires terugkomen in het kleed.
Tot slot kun je alles afstylen met glazen flessen, vazen of aardewerk. Combineer wat leuke dingetjes bij elkaar. Dat hoeft helemaal niet zoveel te kosten.

Wil je het luxer maken, denk dan aan een buitenhaard. Dat kan een hout of pellet kachel zijn, maar er zijn natuurlijk ook elektrische haarden of op bio-ethanol.

Uiteraard is een helemaal vormgegeven tuin niet het belangrijkste waar je naar kijkt als je op zoek gaat naar een nieuwe woning.
Maar wel fijn dat je alvast kunt dromen hoe jij je nieuwe tuin vorm gaat geven!

Contact

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×