Zo breng jij jouw woning in de kerstsfeer

Sinterklaas is terug naar Spanje, dus tijd voor kerstversiering! Of had jij stiekem al het één en ander opgehangen? Kerstversiering brengt onwijs veel sfeer in een woning. Speciaal daarom hebben wij, mocht je nog inspiratie nodig hebben, een aantal kersttrends van 2021 voor je op een rijtje gezet. Ben jij van plan om tijdens de feestdagen jouw woning te verkopen? Lees dan helemaal snel verder, want wij hebben een belangrijke tip!   

Rome-inspired

De oudheid is dit jaar een grote kerstinspiratie geweest. Zo zie je bij deze trend veel van de romantische elementen uit Rome. Denk hierbij aan veel wit en grijs, aangevuld met licht roze om wat warmte toe te voegen. Glimmende zilverkleurige accessoires en elementen van marmer. Het draait om de koele ondertoon, met warme details. Er wordt gewerkt met glazen ballen, romantische ornamenten als engeltjes, in combinatie met sneeuw. Zie jij het al voor je?

Een vleugje magie

Volledig in contrast met de bovenstaande kersttrend, is de trend waarbij donkere kleuren centraal staan. Magie en wonderen is de grote inspiratie geweest voor deze kersttrend. Er wordt bij deze trend een combinatie gemaakt van zwart, dieppaars en donkerblauw. Ook donkergroen kan hier perfect bij en maakt de stoere kerstlook echt af. Bij dit magische thema zie je veel ornamenten en decoratie die geïnspireerd zijn op de natuur. Denk hierbij aan maantjes, sterren of dieren zoals uilen. Hierdoor krijg je echt die magische, nachtelijke sfeer in huis.

Craft christmas

Een kersttrend met het oog op de toekomst. Gebruik spullen uit huis om je boom te versieren, versier je kamerplant of maak eens zelf een ornament. In deze trend zie je veel natuurlijke materialen en rust. Dus geen glitter, overdaad aan ornamenten of goud. Maar juist de kleuren beige, oker en terra, in combinatie met hout en metaal. Dit zorgt voor een stoere en natuurlijke kerstsfeer. 

Verkopen tijdens de feestdagen

Nu is het versiering van jouw woning natuurlijk heerlijk. De sfeer van kerst doet altijd iets bijzonders met een woning. Maar wat als je nu net hebt besloten om jouw woning te verkopen? Zorg dan dat je de woningshoot na de feestdagen plant of dat de kerstdecoratie tijdelijk uit huis is. Jouw woning ziet er vast, met alle decoratie, heel gezellig uit tijdens de feestdagen. Maar als jouw woning na kerst nog op Funda staat, zit je nog steeds met de verkoopfoto’s in kerstsfeer. Dit kan voor potentiële kopers storend zijn. Ook valt het tegelijkertijd extra op als de woning wat langer te koop staat en dat wil je liever voorkomen. Mocht je écht niet kunnen wachten met het versieren van jouw woning? Kies dan voor wat subtiele decoratie en een kleine kerstboom. Zo voorkom je dat een ruimte onnodig kleiner lijkt.

 

Contact

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×