Makelaar Boekel

In jouw zoektocht naar een makelaar in de omgeving van Boekel ben je terecht gekomen bij Van Helvoort Makelaardij. Wij zijn een officiële NVM-makelaar afkomstig, gevestigd, bekend en vertrouwd in de regio van Boekel. Van Helvoort Makelaardij is een goed georganiseerd familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en expertise. Deze ervaring en expertise gebruiken we dan ook graag bij de koop of huur van een woning of de verkoop of verhuur van jouw woning. Daarnaast leveren wij tal van diensten die je kunt verwachten van een makelaar, zoals taxatie van een woning en verkoopbemiddeling. Bij Van Helvoort Makelaardij ben je aan het juiste adres!

Huizenaanbod Boekel

Op onze website kun je veel over onze diensten lezen en ook alle beschikbare woningen in de regio Boekel bekijken. Het liefst staan we jou persoonlijk te woord. Daarom staan de deuren van onze makelaarskantoren in Boekel en Gemert altijd open voor je en ben je van harte welkom. Samen kunnen we kijken wat wij als makelaar voor jou zouden kunnen betekenen.


makelaar Boekel
 

Huis verkopen of verhuren in Boekel

Je wil jouw huis in Boekel verkopen of verhuren en het graag onder de aandacht brengen. Wij zijn dan degene die jou daarbij kan helpen. Samen doorlopen we stap voor stap een traject waarin Van Helvoort Makelaardij je begeleidt en adviseert. Tijdens een eerste adviesgesprek wordt tevens de reële marktwaarde van jouw huis berekend, die je enkele dagen na de afspraak van ons zal ontvangen. Doordat al onze makelaars NVM-gecertificeerd zijn bieden we garantie van hoge kwaliteit en en een up-to-date kennisniveau. Zo kun je met een gerust jouw woning verkopen of verhuren in de regio Boekel.

De verkoop van jouw woning zal er als volgt uitzien. Eerst zullen we een zeer uitgebreide brochure samenstellen en de woning promoten via onze eigen kanalen en via Funda. Bovendien brengen we twee keer per jaar een magazine uit, onder ander met ons aanbod. Jouw huis zal hierin ook zichtbaar zijn, onze professionele fotograaf Jan brengt iedere woning namelijk op de allerbeste wijze in beeld.

Wij bieden service van A tot Z waarbij we jou als klant compleet ontzorgen. Als ervaren en professioneel verkoopmakelaar in de omgeving van Boekel: 

  • verrichten wij de bezichtigingen met kandidaten;
  • voeren wij voor jou de onderhandelingen;
  • maken wij de koopakte voor je op;
  • verrichten wij de inspecties;
  • begeleiden wij het transport bij de notaris.
 

Huis kopen of huren in Boekel

Naast de ondersteuning van de verkoop en verhuur van huizen kun je bij ons ook terecht voor de koop of huur van woningen in Boekel en omgeving. We beschikken over een portfolio met een regelmatig wisselend aanbod. Dit aanbod bestaat uit woningen, nieuwbouw en bedrijven. Voor zowel koop als huur kunnen wij hierin als makelaar adviseren. Bekijk ons aanbod koopwoningen en huurwoningen in Boekel online of schakel onze hulp in. De koffie staat te allen tijde klaar!

Koopwoningen Boekel  Huurwoningen Boekel

 

Hulp van de makelaar

Van Helvoort Makelaardij helpt jou graag bij alles rondom jouw woning. Naast de (ver)koop en (ver)huur van een woning geven we ook deskundig advies in de vorm van een taxatie, waardebepaling of bemiddeling bij een verkoop in Boekel. Zoals gezegd ben je van harte welkom en geven we je advies op maat. Bezoek een van onze kantoren in Boekel of Gemert en ontdek wat wij als makelaar voor jou kunnen betekenen of neem direct telefonisch contact met ons op via 0492-371190.

makelaar Gemert

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring