Het Blazoen – Glameur Het Blazoen

ONTDEK HET BLAZOEN!

Jouw sfeervolle en fijne woonplek in het gastvrije hart van Gemert.
Een prachtig nieuw appartementencomplex, waar verleden en toekomst samenkomen. Vol luxe en comfort en met de dorpse gezelligheid bij je om de hoek.

Het nieuwe appartementencomplex Het Blazoen verrijst op de hoek van Binderseind/Churchilllaan, de locatie van de iconische voormalige discotheek Axis. Een subtiele knipoog naar dit verleden is te zien aan de fraaie klokgevel van Het Blazoen. Bovendien toont de gevel van dit stijlvolle gebouw nóg een verwijzing naar Gemerts roemruchte verleden.
In volle glorie prijkt er het prachtige wapenschild van de Duitse Orde, een link naar het historische Gemert Vorstendom.

DUURZAAMHEID EN COMFORT!

In Het Blazoen gaat optimaal comfort naadloos hand in hand met een duurzame toekomst. De appartementen in het complex zijn meer dan alleen een fijne woonplek, ze vormen een goede keuze als jij milieubewuster wil leven. Dankzij geavanceerde technologieën zoals zonnepanelen en een innovatief Warmte-Koude Opslag (WKO) systeem woon je in Het Blazoen namelijk nagenoeg energieneutraal.

Er worden 24 appartementen gerealiseerd, bestaande uit 3 verschillende types – Appartement Glameur
– Appartement Splendeur

Terug naar het project
Glameur - Bouwnr: B18 5421 HA Gemert
Status Beschikbaar
Prijs € 305000,-
Woonoppervlakte 71 m2

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×