Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wonen aan de bosrand in Boekel – Boshuis Wonen aan de bosrand in Boekel

WONEN AAN DE BOSRAND IN BOEKEL !

Deze bijzondere en natuurlijke omgeving nabij de peelrandbreuk omvat 4 aaneengeschakelde woningen, 2 half vrijstaande woningen en 2 vrijstaande woningen, allen gelegen op een royaal in het groen gelegen perceel. Door de fraaie en tevens bijzondere architectuur en de toepassing van natuurlijke materialen voegen de woningen zich hiermee in hun omgeving.
Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van dit project. Als gevelbekleding zal thermisch fraké toegepast worden, dit is een duurzame houtsoort die voorvergrijsd maar verder onbehandeld uitgevoerd wordt. Zowel in de casco als zichtbare materialen worden veelal bio bases en circulaire materialen toegepast.

TYPE BOSHUIS

2 Twee-onder-één kapwoningen.
Deze woningen (circa 553 m3) zijn zeer royaal en ruimtelijk ingedeeld met een prachtige vide in de woonkamer. Een doordachte en praktische indeling met een royale woonkamer met vide, open keuken en een inpandige berging. Door de grote raampartijen biedt het volop daglicht toetreding voor een prettig leefklimaat. Op de 1e verdieping heeft men de beschikking over 2 slaapkamers en een werkruimte. Er is tevens de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. De badkamer wordt compleet uitgevoerd met volop keuze mogelijkheden. De 2e verdieping is via vaste trap bereikbaar en heeft de beschikking over 2 slaapkamers en de technische ruimte. De indelingen van deze woningen kunnen nog geheel naar eigen wens aangepast worden.
De woningen zijn gelegen op een royaal perceel van circa 204 m2 tot 262 m2. Elke woning heeft bovendien de mogelijkheid voor 2 parkeerplaatsen op eigen perceel.

Terug naar het project
Boshuis - Bouwnr: 4 5427 Boekel
Status Beschikbaar
Prijs € 506457,-
Woonoppervlakte 135 m2
Perceel 262 m2
Boshuis - Bouwnr: 3 5427 Boekel
Status Beschikbaar
Prijs € 485052,-
Woonoppervlakte 135 m2
Perceel 204 m2

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×