Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wonen aan de bosrand in Boekel – Bosvilla Wonen aan de bosrand in Boekel

WONEN AAN DE BOSRAND IN BOEKEL !

Deze bijzondere en natuurlijke omgeving nabij de peelrandbreuk omvat 4 aaneengeschakelde woningen, 2 half vrijstaande woningen en 2 vrijstaande woningen, allen gelegen op een royaal in het groen gelegen perceel. Door de fraaie en tevens bijzondere architectuur en de toepassing van natuurlijke materialen voegen de woningen zich hiermee in hun omgeving.
Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van dit project. Als gevelbekleding zal thermisch fraké toegepast worden, dit is een duurzame houtsoort die voorvergrijsd maar verder onbehandeld uitgevoerd wordt. Zowel in de casco als zichtbare materialen worden veelal bio bases en circulaire materialen toegepast.

TYPE BOSVILLA
2 Vrijstaande woningen.
Deze vrijstaande woningen (circa 720 m3) zijn zeer royaal en ruimtelijk ingedeeld en bieden bovendien de mogelijkheid van levensloopbestendig wonen met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Een doordachte en praktische indeling met een royale woonkamer met vide, open keuken en een inpandige berging. Door de grote raampartijen biedt het volop daglicht toetreding voor een prettig leefklimaat. Op de 1e verdieping heeft men de beschikking over 3 slaapkamers en een complete badkamer. Tevens bevindt zich hier de technische ruimte. De woning worden opgeleverd met een fraaie overdekt terras met zicht op het groen !
De indelingen van deze woningen kunnen nog geheel naar eigen wens aangepast worden.
De woningen zijn gelegen op een royaal perceel van circa 341 m2 tot 425 m2. Elke woning heeft bovendien de mogelijkheid voor 2 parkeerplaatsen op eigen perceel.

Terug naar het project
Bosvilla - Bouwnr: 1 5427 Boekel
Status Beschikbaar
Prijs € 691962,-
Woonoppervlakte 149 m2
Perceel 425 m2
Bosvilla - Bouwnr: 2 5427 Boekel
Status Beschikbaar
Prijs € 657913,-
Woonoppervlakte 149 m2
Perceel 341 m2

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×