Onze medewerkers

Van Helvoort Makelaardij

Paul van Helvoort
Paul van Helvoort
Makelaar Taxateur RMT | Eigenaar
0492-371190
Naast ervaren makelaar ook eigenaar van de Makelaardij. Paul is onze nieuwbouwspecialist en tevens werkzaam als bedrijfsmakelaar. Hij is trotse vader van twee kids en geniet van lekker uit eten, mooie auto's en gezelligheid met vrienden. De jaarlijkse skivakantie mag zeker niet ontbreken.
Erik Klessens
Erik Klessens
Makelaar Taxateur RMT
0492-371190
Erik is een ervaren makelaar, sinds 2002 actief en onze NWWI-taxatiespecialist. Daarnaast ook een sportieveling, waarbij zaalvoetbal (incl. derde helft), volleybal en hardlopen op het wekelijks programma staan. Hij is trotse vader van twee lieve dochters. Met vakanties trekt hij erop uit met de caravan of vind je hem terug op een snowboard.
Britt van Helvoort
Britt van Helvoort
Kandidaat-Makelaar Taxateur K-RMT
0492-371190
Dé vrouwelijke makelaar en tevens jongste lid van het team. Britt is daarnaast de (ver)huurspecialist. Naast makelen is ze dol op interieur & styling, mode en lekker eten. In het weekend gezelligheid met vriendinnen en haar stiefhond. Vol energie en altijd voorzien van een grote glimlach. Social media volgt ze op de voet.
Beppy van Esch
Beppy van Esch
Commerciële binnendienst
0492-371190
Naar eigen zeggen de oudste maar ook zeker de meest wijze op kantoor. Beppy staat al vijftien jaar lang klaar voor iedere klant. In haar vrije tijd is ze ook geoefend hardloper en maakt ze graag een stedentrip met vrienden. Ook is ze oppasoma van de allerliefste en knapste kleindochter en zo nu en dan ook oppas voor Marly, de golden retriever.
Gowanny de Haas
Gowanny de Haas
Commerciële binnendienst
0492-371190
Gowanny is goed georganiseerd en houdt van lijstjes. Ze geeft ondersteuning bij de nieuwbouwwoningen, staat klaar voor al jullie vragen en is altijd vriendelijk aan de telefoon. Haar vrije tijd besteedt ze aan haar kids, handbal en vrijwilligerswerk: een aanpakker dus!