Taxatie in Gemert

Ben je van plan om je huis te verkopen in Gemert? Ben je op zoek naar een makelaarskantoor dat de waardebepaling van je huis of bedrijfspand in Gemert kan uitvoeren? Bij Van Helvoort Makelaardij kan je jouw woning of bedrijfspand laten taxeren in de regio Gemert - Boekel. Wij kunnen je helpen als je een onafhankelijke partij nodig hebt om je woning of bedrijfspand te laten taxeren. Een taxatierapport heb je in verschillende gevallen nodig. Hieronder volgen een aantal redenen:

  • Je hebt net een woning gekocht en de bank vraagt om een taxatierapport.
  • Je wil je hypotheek omzetten en de bank vraagt om een taxatierapport.
  • Je hebt een nieuwbouwhuis gebouwd en bent benieuwd naar de waarde.
  • Je wil de waarde van je huis weten na een verbouwing in verband met bijvoorbeeld de WOZ-waarde.
  • Je wil je huis gaan verkopen en wil weten aan welke prijs je moet denken.
  • Je vindt de WOZ-waarde te hoog of te laag.
  • Je wil je bedrijf verkopen en de belastingdienst vraagt om de waarde van het pand.

Taxatie huis Gemert
 

De kwaliteit van onze taxaties

Om de kwaliteit van onze taxaties te waarborgen werken wij uitsluitend met onze eigen, beëdigde taxateurs. Mocht het in jouw geval nodig zijn, laten wij onze rapporten valideren door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI valideert rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie uniform is en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld, waardoor de kwaliteit van de taxatie gewaarborgd wordt. Het zorgt ervoor dat hypotheekverstrekkers, banken en consumenten zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties krijgen, waarin het duidelijk is hoe deze taxaties tot stand zijn gekomen. Door het te laten keuren door het NWWI worden de taxatierapporten door elke hypotheekverstrekkers erkend.
 

De kosten van taxatie

Wil je een taxatie in Gemert? Bij ons kan je een snelle verwerking verwachten tegenover een scherp vast tarief. Ons tarief is niet gekoppeld aan de waarde van het getaxeerde object. Daardoor variëren de kosten en zijn deze niet vast. Wil je meer over onze tarieven weten? Neem dan contact met ons op.
 

Meer informatie

Ben je op zoek naar een taxatie in Gemert van je huis of bedrijfspand? Of heb je meer vragen over hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0492-371190. We zullen dan samen de mogelijkheden doornemen en hopelijk kunnen wij ervoor zorgen dat je vindt waar je naar op zoek bent! Ook voor al jouw overige vragen staan we je graag te woord. Indien je op zoek bent naar een woning in de regio Gemert - Boekel, dan bieden wij een oplossing. Van huurwoningen tot nieuwbouw, wij denken met jou mee. Bekijk de mogelijkheden online of maak een afspraak met een van onze medewerkers. Wie weet koop of verkoop je jij woning binnenkort via Van Helvoort Makelaardij.

Taxatie huis Gemert

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring