Van Helvoort geeft je enkele handige opruim tips!

Helaas, de vakantie periode is weer voorbij. Terug naar het normale leven.
Ben je weer druk met werk, school, sport, feestjes etc.? En wil je zorgen dat je huis, ondanks je drukke leven, toch opgeruimd is?

Van Helvoort geeft je enkele handige opruim tips.

  • Maak een plan. Begin niet zomaar, maar maak eerst een plan. In welke ruimte begin je? Wanneer wil je ongeveer klaar zijn? Probeer het kamer voor kamer aan te pakken, dan is het meer te behappen. En begin in een kleine ruimte; succes smaakt namelijk naar meer!
  • Zorg voor voldoende opbergruimte. Zorg eerst voor voldoende lege kastruimte, lege dozen of manden, voordat je begint met opruimen. Zo kun je de spullen in één keer goed opruimen en heb je alles niet dubbel in je handen. Geef rondslingerende zaken een vaste plek. Zorg bijvoorbeeld voor een kast voor de schoenen en tassen in de hal en een vaste mand voor alle opladers en snoeren.
    Van Helvoort Blog

    Opruimtips

     

  • Doe het weg. Die handige koffer, tent, lamp of winterjas al meerdere jaren niet gebruikt? Dan is de kans groot dat deze de zolder nooit meer afkomt. Breng versleten spullen naar de milieustraat. Zijn de spullen nog goed? Dan zet deze op marktplaats of op een Facebook pagina als “Gemert zoekt”, of maak er een kennis blij mee.
  • Houd het bij. Laat je huis niet verslonzen maar probeer enkele keren per week of misschien zelfs dagelijks de ‘rommel’ te verzamelen en de spullen op de juiste plek te zetten. 10 minuten per dag kan al voldoende zijn en geeft jou een ook een veel opgeruimder hoofd.

Voordat je iets nieuws koopt, bedenk je eens ‘’Heb ik het wel echt nodig?”. Is dat het geval, gooi dan bijvoorbeeld iets ouds weg, om te voorkomen dat je huis steeds voller raakt.

Succes!

 

Contact

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×