Verkoopbemiddeling in Gemert

Zorgvuldig en professioneel jouw woning of bedrijfspand verkopen? Van Helvoort Makelaardij staat voor je klaar. Ook voor verkoopbemiddeling in Gemert ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de verkoop van A tot Z en begeleiden je door dit proces heen. Wanneer jij of jullie bepaald hebben het huis te verkopen gaan we aan de slag. Alles om succesvol jouw woning te verkopen zonder toeters en bellen.
 

Verkoopbegeleiding in vijf stappen

Met grote zorgvuldigheid en deskundigheid begeleidt Van Helvoort Makelaardij het volledige traject wanneer je jouw woning wilt verkopen in Gemert, inclusief toelichting en advies over de te nemen stappen. Om kennis te maken, kun je bij ons op kantoor langskomen voor een afspraak. Mocht je voor ons als makelaar kiezen dan kunt het volgende verwachten:

  1. Afspraak: We maken een afspraak bij jou thuis om alle details vast te leggen. We lopen samen het hele huis na, waarbij we letten op oppervlakte, inhoud, afwerking en de staat van onderhoud van jouw huis of bedrijfspand. Deze informatie wordt later gebruikt voor de marktwaardeberekening en in de promotie van jouw huis.
  2. Marktwaardeberekening: Op basis van deze gegevens en referenties uit onder meer onze portfolio ontvang je binnen een week kosteloos een reële marktwaardeberekening en een goed onderbouwde advies-vraagprijs.
  3. Communicatie: Nu de advies-vraagprijs bepaald is kunnen we verder met de promotie van jouw woning. Elke woning krijgt een fraai uitgevoerde, zeer volledige brochure en wordt bovendien actief gepromoot via Funda, onze eigen website en onze socialmedia-kanalen zoals Facebook en Instagram. Om de woning zo goed mogelijk in de markt te zetten, brengt een professionele fotograaf alles mooi en uitgebreid in beeld.
  4. Bezichtigingen: Geïnteresseerden zullen zich melden bij ons en daarvoor zullen wij de bezichtigingen organiseren. Als ervaren en professioneel verkoopbegeleider doen wij de bezichtigingen met gegadigden. Mochten ze serieus interesse hebben om het huis te kopen, dan voeren wij voor jou de onderhandelingen. Natuurlijk wordt je wel op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.
  5. Koopakte: We verrichten de laatste inspecties, maken de koopakte op en begeleiden het transport bij de notaris. Gefeliciteerd, je huis is nu verkocht!

Service van A tot Z, dus. Neem contact met ons op voor een eerste afspraak.
 

Bedrijfshuisvesting in Gemert

Naast de verkoop van huizen, hebben wij ook veel kennis in huis om jouw bedrijfspand te verkopen. Door onze jarenlange ervaring in deze markt, hebben wij een groot netwerk opgebouwd in Gemert. Wij verkopen verschillende soorten bedrijfspanden, zoals winkelpanden, kantoren en andersoortige panden. Dat maakt ons dé bedrijfsmakelaar in de regio Gemert. Voor meer informatie, neem contact met ons op!
 

Meer informatie over verkoopbemiddeling

Wil je jouw huis in de verkoop zetten in de regio Boekel-Gemert? Of heb je andere vragen over wat wij jou kunnen bieden? Van Helvoort Makelaardij helpt je graag verder! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0492-371190. We zullen dan samen de mogelijkheden doornemen en hopelijk kunnen wij ervoor zorgen dat je vindt waarnaar je op zoek bent!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring