Waarom deelnemen aan de Open Huizen route?

Zaterdag 30 september staat de Open Huizen route weer gepland.
De NVM Open Huizen Dag is van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt dan vrijblijvend zonder afspraak de deelnemende huizen bekijken.

Redenen deelname voor verkopers:

Extra aandacht

De Open Huizen Dag wordt word door de NVM in de spotlight gezet, via mediakanalen, zoals radio en televisie. Bovendien wordt je woning extra gepromoot op Funda door middel van een Open Huis-vermelding. Hierdoor kun je opvallen ten opzichte van andere woningen die niet meedoen.

Potentiële kopers

Je bereikt op een vrijblijvende manier een grote groep geïnteresseerden die zich willen oriënteren in het kopen van een woning. Misschien waren ze anders jouw huis niet komen bezichtigen, maar ervaren ze toch op deze dag dat jouw huis hun droomwoning is.

Grotere verkoopkans

Uitgaande van andere edities blijkt door mee te doen de verkoopkans van je woning toe te nemen.

Inzicht over hoe jouw woning in de markt ligt

Door mee te doen met de Open Huizen Dag kun je na afloop achterhalen hoe jouw woning in de markt ligt. Je krijgt immers verschillende bezoekers over de vloer die allemaal hun eigen mening over je huis hebben. Aan de hand van deze informatie kun je eventueel besluiten je verkooptactiek of woningprestatie aan te passen.

Redenen voor potentiële kopers:

Niet helemaal je droomhuis

Twijfel of je voor een bepaalde woning wel bij de makelaar een afspraak wilt maken, omdat de woning niet helemaal aan je wensen voldoet? Dan is de Open Huizen dag de gelegenheid om toch even binnen te kijken.

Geen vrije dagen opnemen

Meestal moet je een afspraak maken voor een bezichtiging onder werktijd, wat je vrije uren kan kosten. De Open Huizendag is op zaterdag en je kunt gelijk meerdere woningen bekijken en vergelijken.

Kijk op Funda om te zien welke woningen in ons aanbod mee doen met de Open Huizen route?

Contact

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×