Waarom een NVM makelaar!

Van Helvoort Makelaardij is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Wat is hiervan het voordeel voor de consument?

Als NVM-makelaar hebben wij veel inzicht in de lokale woningmarktontwikkeling via de NVM-database, waarin o.a. talloze markt- en transactiegegevens inzichtelijk zijn. Wij kunnen zo de ontwikkeling van de woningprijzen op de voet volgen en daarop inspelen. Ook kunnen we o.a. zien welke woningen er te koop staan, recent verkocht zijn en wat de concurrentiepositie van een woning is.

Om lid te worden (en te blijven) van de NVM, moeten onze makelaars beschikken over veel praktijkervaring en gecertificeerd zijn bij de stichting Vastgoedcert. Daarnaast dienen we te voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen, regel- en wetgeving.

Om de kwaliteit te blijven garanderen moet een NVM-makelaar zich naast de opleidingsvereisten aan de NVM-Erecode houden. Deze erecode houdt in dat alle regels van de NVM in acht worden genomen en dat de belangen van de klant voorop worden gesteld.

Zet je je woning via een NVM makelaar in de verkoop, dan wordt de woning niet alleen op Funda geplaatst. Iedere NVM-makelaar heeft ook toegang tot het woningbestand van de NVM, hierop staan ook woningen die nog niet aangemeld worden op Funda en woningen in de stille verkoop.

Waarom een NVM makelaar!

Alle voordelen van het NVM lidmaatschap op een rijtje!

1: Een NVM-makelaar kent de lokale woningmarkt en beschikt over veel marktgegevens om een woning zo goed mogelijk op de markt te brengen.

2: Een NVM-makelaar moet zich houden aan de NVM-Erecode. Dit houdt in dat alle regels van de NVM in acht genomen moeten worden en de belangen van de klant vooropstelt.

3: Een NVM-makelaar blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen, regel- en wetgeving.

Kortom, met een NVM-makelaar ben je er zeker van dat je een woningexpert inschakelt.

Contact

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×