Woning kopen in Gemert-Bakel; zo doe je dat

Verlies jij jezelf ook soms in het uren naar woningen zoeken op Funda? Je bent niet de enige. Het zoeken naar een goede woning is enorm lastig maar ook een beetje verslavend. Soms zie je woningen waar je jezelf al helemaal ziet wonen. Alleen op het moment dat je de stap neemt om contact met de makelaar op te nemen om de woning te bezichtigen word je weer met beide benen op de wereld gezet. Want een woning kopen is tegenwoordig erg lastig. Er zijn veel onderdelen waar je rekening mee moet houden. Om jouw kans op de gestreste woningmarkt te vergroten hebben wij tips.

Tip 1: Bezichtig altijd meerdere woningen

Het klinkt onlogisch, maar ga al bezichtigen vóór je een woning tegenkomt die je daadwerkelijk wil kopen. Het is goed om diverse woningtypes in je prijsklasse te bekijken en zo te ontdekken wat je écht graag wel of niet wil. Zo kun je de woningen goed met elkaar vergelijken en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Elke bezichtiging ontdek je weer nieuwe dingen over je smaak of functionele punten waar je straks jouw voordeel uithaalt.

Tip 2: De mogelijkheden van een nieuwe woning onderzoeken

Je toekomstige droomwoning gevonden? Onderzoek dan de mogelijkheden die de woning biedt. Houd hierbij niet alleen rekening met je huidige situatie maar ook met toekomstplannen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor het realiseren van een op- of uitbouw. Het zou natuurlijk zonde zijn als je straks weer moet verhuizen.

Tip 3: Verken de buurt waar jij een woning wilt kopen

Het verkennen van je potentiële woningomgeving wordt vaak vergeten of onderschat. Wij raden dan ook vaak aan om op verschillende tijdstippen even een rondje te maken. Rijd ’s avonds eens langs je droomwoning om te kijken hoe het met de parkeergelegenheid staat en eventuele overlast van inwoners of een doorgaande weg. Aan een woning kan je namelijk nog veel aanpassen, maar de locatie van de woning is permanent. Doe dat daarom al voor de bezichtiging. Valt de wijk tegen? Dan weet je gelijk dat het zonde is om de woning te gaan bekijken.

Tip 4: Koop een woning binnen je financiële mogelijkheden

Zoek vooraf uit wat jouw financiële mogelijkheden zijn als je aan je zoektocht naar een woning begint. Als je vooraf duidelijk in beeld hebt hoe hoog je hypotheek kan zijn, kun je gericht kijken naar de ideale woning binnen jouw budget. Zo voorkom je teleurstellingen achteraf en onnodig zware hypotheeklasten.

Tip 5: Schakel de hulp in van een ervaren makelaar

Ben je nu in bezit van een woning en ga je die verkopen in de omgeving van Gemert-Bakel? Zorg dan dat je bij de verkoop zo veel mogelijk uit de verkoop haalt. Door het inschakelen van een vakkundige makelaar heb jij altijd de beste begeleiding tijdens de verkoop van jouw woning. Wat ook bijdraagt aan een hogere verkoopprijs is zorgen dat je woning een grote doelgroep bereikt. Met onze woningen doen wij dit door ze te plaatsen op Funda, te delen binnen ons zoekersbestand en uiteraard te plaatsen op social media. Zo doen wij er alles aan om een optimale opbrengst te realiseren.

 

Ga jij binnenkort een woning kopen in Gemert-Bakel of hier in de omgeving? Dan staat ons ervaren team voor jou klaar!

Contact

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×