Hooghland Bakel – 2/1 kapwoning – weidewoning Hooghland Bakel

Deze stoere halfvrijstaande woning met aangebouwde berging sluit helemaal aan bij de ruime uitstraling van Hooghland. Achter een mooie belijning, warme kleuren metselwerk met fraaie ornamenten, de hoge raampartijen en het imposante dak gaat een riante eengezinswoning schuil, vanaf maar liefst 390 m3. U heeft een ruime mate van vrijheid de indeling van de woning geheel af te stemmen op al uw persoonlijke woonideeën. Dat de nieuwste techniek op het gebied van comfort, energie-efficiëntie, isolatie, duurzaamheid en veiligheid aanwezig is, spreekt voor zich. Zo heeft u een woning die in alle opzichten voldoet aan uw woonwensen, voor nu en nog vele jaren.

Binnen geniet u volop van een grote, zonnige woonkamer, vanwaar u uitkijkt op uw diepe achtertuin. Hier heeft u alle ruimte voor een gezellig zitgedeelte, knusse leeshoek en een lange eettafel. In de open designkeuken staat u direct in verbinding met uw gezinsleden of gasten. Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over drie ruime slaapkamers, waaronder een riante masterbedroom en een grote badkamer. Vaste trap. De grote zolder op de tweede verdieping is bovendien te gebruiken als vierde slaapkamer, met twee dakkapellen aan de achterzijde als extra optie.

De diepe achtertuin bij deze woning biedt de gedroomde ruimte voor al uw buitenwensen. Een grote loungehoek met een lange tuintafel en knus zitgedeelte. Om heerlijk buiten te eten of even bij te komen na een werkdag. Een groot gazon waarop uw kinderen lekker kunnen spelen en ravotten of voetballen. En misschien wel die moestuin die u altijd al wilde. Het kan allemaal in Hooghland.

Terug naar het project
Bouwnummer - Bouwnr: D5 5761 GS Bakel
Status Verkocht
Prijs € 351890,-
Woonoppervlakte 107 m2

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×