Hooghland Bakel 5761 GS Bakel

6 VRIJSTAANDE EN 12 TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONINGEN

Hooghland, een prachtige wijk in het zuidwesten van het dorp Bakel, waarin lommerrijke lanen met elkaar worden verbonden door een statige laan Boothuizen, met eromheen een oase van rust en groen. Hooghland biedt u luxe wonen in ruimte, vrijheid en privacy, in een kwalitatief hoogwaardig woongebied met alle voorzieningen nabij. In Hooghland vindt u variatie in riante, vrijstaande woningen en twee-onder-een kap-woningen.

Geheel in de ruim opgezette stijl van Hooghland zijn de zes fraaie vrijstaande woningen met aangebouwde berging gelegen. Hier krijgt groots wonen betekenis, vanaf maar liefst 536 m3. Ontworpen voor een optimale beleving van ruimte. Opvallend is de prachtige voorgevel in jaren ‘30 stijl met grote raampartijen en het ambachtelijke metselwerk met verfijnde details. De diepe en royale achtertuin ligt op het zuiden.

De twaalf twee-onder-een kap-woningen met aangebouwde berging sluiten helemaal aan bij de ruime uitstraling van Hooghland. Achter een mooie belijning, warme kleuren metselwerk met fraaie ornamenten, de hoge raampartijen en het imposante dak gaat een riante eengezinswoning schuil, vanaf maar liefst 479 m3. Zo heeft u een woning die in alle opzichten voldoet aan uw woonwensen, voor nu en nog vele jaren.

Beide woningen zijn voorzien van de nieuwste toepassingen op het gebied van comfort, energie-efficiëntie, isolatie, duurzaamheid en veiligheid. Met onze Persoonlijke Huisvesting zijn bovendien tal van uitbreidings- en indelingsvarianten mogelijk.

 

Contact
Bekijk de bouwtypes
Hooghland Bakel – 2/1 kapwoning – weidewoning Vanaf € 328500,-

Deze stoere halfvrijstaande woning met aangebouwde berging sluit helemaal aan bij de ruime uitstraling van Hooghland. Achter een mooie belijning, warme kleuren metselwerk met fraaie ornamenten, de hoge raampartijen en het imposante dak gaat een…

Bekijk bouwtype
Hooghland Bakel – Vrijstaand – veldwoning Vanaf € 395000,-

Geheel in de ruim opgezette stijl van Hooghland is deze fraaie vrijstaande woning met aangebouwde berging gelegen. Hier krijgt groots wonen betekenis, vanaf maar liefst 450 m3. Ontworpen voor een optimale beleving van ruimte. Opvallend…

Bekijk bouwtype

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×