Hooghland Bakel – Vrijstaand – veldwoning Hooghland Bakel

Geheel in de ruim opgezette stijl van Hooghland is deze fraaie vrijstaande woning met aangebouwde berging gelegen. Hier krijgt groots wonen betekenis, vanaf maar liefst 450 m3. Ontworpen voor een optimale beleving van ruimte. Opvallend is de prachtige voorgevel in jaren ‘30 stijl met grote raampartijen en het ambachtelijke metselwerk met verfijnde details. De smaakvolle voordeur nodigt uit naar binnen. Daar ervaart u volop de riante afmetingen. Geniet in alle ruimte met elkaar van gezinsmomenten in uw knusse zithoek en lange avonden aan de grote eettafel. De woning is uiteraard voorzien van de nieuwste toepassingen op het gebied van comfort, energie-efficiëntie, isolatie, duurzaamheid en veiligheid. Een knipoog naar het verleden, het comfort van nu en de techniek van de toekomst. Met onze Persoonlijke Huisvesting zijn bovendien tal van uitbreidings- en indelingsvarianten mogelijk. Zo creëert u uw droomwoning, voor nu en in de toekomst.

Achter de prachtige voorgevel zit een verbluffend luxe en zeer royale woning met een riante woonkamer, die volop ruimte biedt voor een comfortabele zithoek, een leeshoek, een grote eettafel en design leefkeuken. De grote ramen zorgen voor een heerlijk licht en zonnig huis. Op de eerste verdieping beschikt u over een riante masterbedroom, twee ruime slaapkamers en een grote badkamer. Vaste trap. Op de grote zolderverdieping bestaat bovendien de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer, alsook het plaatsen van dakkapellen aan de achterzijde.

De diepe achtertuin bij de vrijstaande veldwoning ligt op het zuiden. Het royale oppervlak biedt u volop ruimte voor verschillende intieme hoeken. Realiseer bijvoorbeeld zowel een behaaglijke loungehoek met overkapping als een groot terras. En dan blijft er nog genoeg ruimte over de kinderen om heerlijk te spelen. In deze tuin geniet het hele gezin van de privacy in de geborgenheid van Hooghland.

Terug naar het project

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×